Ha a liberálisoknak fontos a szólásszabadság, akkor miért cenzúráznak előszeretettel? Lásd (facebook, youtube, gyakorikérdések)
Ahogy eddig tapasztaltam, nem érdekli a moderátorokat, hogy egy felhasználójuk mit gondol. Ha ezt a kérdést törölnék, akkor az számukra semmilyen presztizs veszteséggel nem járna. Ha úgy akarják, akkor így is úgy is törlik. De nem törölték. Vagy mert nem jelentette senki, vagy ha valaki jelentette is, akkor a bejelentést nem ítélték jogosnak.
De a legegyszerűbb, ha velük tisztázod, hogy cenzúráznak-e politikai alapon. Az oldal alján van az email címük. Ha válaszolnak, akkor ha gondolod és ők ehhez hozzájárulnak, akkor megoszthatod velünk is.
Hát ehhez tehetség kell tényleg...
Hogy így ki lehessen forgatni az ember szavait. A te szavad is számít nyilván (sajnos) mivel te is magyar vagy. Mi is a problémád akkor?
A liberalizmus a világ legnagyobb hazugság. Mert ugye nekem mindent szabad, más nem szólhat bele, mert szabad vagyok, azt csinálom ami neke tetszik.
Igen ám, de ha más nem úgy csinálja ahogy én, akkor itt a világ égre.
Ez diktatúra.
A liberalizmus elve a saját dugába dőlő ellentmondás halmaz.
Csak egy példa erre:
Ezért van tele homoszexuálisokkal és lezbikusokkal a világ vezető nagyvállalatinak irodái.
Csak hozzáteszem, hogy engem nem izgat a másság, felőlem mindenki azt csinál amit akar, engem a pride se zavar, nincs kiért felelősséget vállalják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!