Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ha a liberálisoknak fontos a...

Ha a liberálisoknak fontos a szólásszabadság, akkor miért cenzúráznak előszeretettel? Lásd (facebook, youtube, gyakorikérdések)

Figyelt kérdés
Csak mert mindig felrójátok hogy a miniszterelnök úr elbújik a viták elől holott ti is ugyanezt csináljátok.Vannak konkrét témakörök amikről nem lehet kérdést kiírni.Ahelyett hogy elbújtok a rasszizmus,gyűlöletkeltés címszavaitok mögé miért nem vállaljátok fel a vitát?Az internet egy sokkal jobb hely volt a liberális cenzúra előtt.Pl:Azt a kérdést ki lehet írni hogy Orbán elmebeteg?Viszont ha nevet megváltoztatod Merkelre akkor törlik pedig a kérdés ugyanaz csak a név változott.Az is lehet hogy a moderátornak csak rossz napja volt.Viszont vannak még ehhez hasonló visszásságok ezen az oldalon is.Meg amúgy is álszentség kritizálni a kormányt hogy nem engedi az ellenvéleményeket amikor ti sem. pl:migrációval kapcsolatban mert ilyenkor bújtok el a raszista címszótok mögé vagy a cigány bűnözés és hasonlók.

2019. júl. 17. 17:30
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Ahogy eddig tapasztaltam, nem érdekli a moderátorokat, hogy egy felhasználójuk mit gondol. Ha ezt a kérdést törölnék, akkor az számukra semmilyen presztizs veszteséggel nem járna. Ha úgy akarják, akkor így is úgy is törlik. De nem törölték. Vagy mert nem jelentette senki, vagy ha valaki jelentette is, akkor a bejelentést nem ítélték jogosnak.

De a legegyszerűbb, ha velük tisztázod, hogy cenzúráznak-e politikai alapon. Az oldal alján van az email címük. Ha válaszolnak, akkor ha gondolod és ők ehhez hozzájárulnak, akkor megoszthatod velünk is.

2019. júl. 21. 16:24
 32/35 anonim ***** válasza:
60%
27-es! Ezt próbáltam elmagyarázni a kollégádnak is, hogy akkor ha egyik magyar A-t mond a másik magyar B-t, akkor kinek van igaza? Akkor is igaza van mindkettőnek, ha két egymást kizáró álláspontot képviselnek? (ez nem olyan mint a vércsoport, itt nincs AB) Mert e logika -vagy inkább annak hiánya- szerint igen, hiszen Magyarországon minden magyarnak igaza van. De amúgy tök érdekes tudni, hogy szerinted is igazam van, elvégre MAGYAR VAGYOK MAGYARORSZÁGON! :-D
2019. júl. 21. 21:12
 33/35 anonim ***** válasza:

Hát ehhez tehetség kell tényleg...

Hogy így ki lehessen forgatni az ember szavait. A te szavad is számít nyilván (sajnos) mivel te is magyar vagy. Mi is a problémád akkor?

2019. júl. 24. 08:09
 34/35 anonim ***** válasza:
46%

A liberalizmus a világ legnagyobb hazugság. Mert ugye nekem mindent szabad, más nem szólhat bele, mert szabad vagyok, azt csinálom ami neke tetszik.

Igen ám, de ha más nem úgy csinálja ahogy én, akkor itt a világ égre.

Ez diktatúra.

A liberalizmus elve a saját dugába dőlő ellentmondás halmaz.

Csak egy példa erre:

Ezért van tele homoszexuálisokkal és lezbikusokkal a világ vezető nagyvállalatinak irodái.

Csak hozzáteszem, hogy engem nem izgat a másság, felőlem mindenki azt csinál amit akar, engem a pride se zavar, nincs kiért felelősséget vállalják.

2019. aug. 3. 21:53
 35/35 anonim ***** válasza:
Emlékszem, feltettem egy kérdést itt a gyakori kérdéseken: Mi motivál gey nőt abban, hogy jobboldali pártra szavaz? Azonnal törölték a kérdésemet.
2021. febr. 13. 19:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!