Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ha a liberálisoknak fontos a...

Ha a liberálisoknak fontos a szólásszabadság, akkor miért cenzúráznak előszeretettel? Lásd (facebook, youtube, gyakorikérdések)

Figyelt kérdés
Csak mert mindig felrójátok hogy a miniszterelnök úr elbújik a viták elől holott ti is ugyanezt csináljátok.Vannak konkrét témakörök amikről nem lehet kérdést kiírni.Ahelyett hogy elbújtok a rasszizmus,gyűlöletkeltés címszavaitok mögé miért nem vállaljátok fel a vitát?Az internet egy sokkal jobb hely volt a liberális cenzúra előtt.Pl:Azt a kérdést ki lehet írni hogy Orbán elmebeteg?Viszont ha nevet megváltoztatod Merkelre akkor törlik pedig a kérdés ugyanaz csak a név változott.Az is lehet hogy a moderátornak csak rossz napja volt.Viszont vannak még ehhez hasonló visszásságok ezen az oldalon is.Meg amúgy is álszentség kritizálni a kormányt hogy nem engedi az ellenvéleményeket amikor ti sem. pl:migrációval kapcsolatban mert ilyenkor bújtok el a raszista címszótok mögé vagy a cigány bűnözés és hasonlók.

2019. júl. 17. 17:30
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
37%

A gyakorikérdeseknek és minden más hasonlónak vannak szabályai. Ha jelent valaki egy kérdést, vagy választ, azt a szabályok szempontjából ellenőrzik a moderátorok és csak akkor törlik, ha az tényleg sérti valamelyik szabályt. Gondolom a saját lakásodban is vannak szabályok és ha egy vendéged nem úgy viselkedik ahogy várnád, akkor megkéred, hogy távozzon.

Most már ezeknek az oldalaknak a saját érdekük, hogy töröljenek, mert egy 2016-os törvény alapján már elsősorban az ő felelősségük, hogy milyen vélemények jelennek meg az oldalaikon (csak megjegyzem, hogy ezt a törvényt nem a liberálisok hozták, hanem a kormányunk). Vagy hamarosan életbe lép a nemrég megszavazott uniós törvény, ami a szolgáltatókat fogja büntetni, ha jogsértő tartalmat osztanak meg a felhasználóik (ezt sem főleg a liberálisok szavazták meg), emiatt nagy szigorítások várhatók mindenhol a Facebooktól a Youtube-on át az ilyen oldalakig.

Az "Orbán elmebeteg" kérdést ugyanúgy törlik ha jelented, mint a "Merkel beteg" kérdést is. Vagy jelentetted és mégsem törölték a Merkelt érintő kérdést? Ha igen, akkor na ugye, hogy te is jelentesz mindenfélét és ezek szerint ez nem politikai oldaltól függ.

2019. júl. 20. 16:02
 22/35 anonim ***** válasza:
30%

20-as! Meg akarod nekem magyarázni azt, amiről tudom, hogy nem igaz, hogy de az igaz, csak ez nem fog menni...

Miért nem képesek sokan-beleértve téged is- anélkül beszélni az egész rohadt migránskrízisről, hogy éjjel-nappal fölemlegetnék az illető migránsok származását. Az egész érvelés legitimációja az lenne, hogy törvénytelen ez a fajta bevándorlás. Igen az. Tényleg az. Csakhogy nézz meg száz ilyen témájú vitát és kilencvenkilencben az egyik oldal fő érve, hogy nem az a baj velük, hogy illegális bevándorlók, nem nem az. Az lábjegyzet, az a fő gond velük, hogy afrikaiak, meg arabok, meg iszlámok meg barbárok és vadak, és csak azért jönnek, hogy elpusztítsák az országot és mind jön és erőszakol és gyilkol és rabol és élősködik és robbant és bevezetik a sariát és ezeknek végtelen számú permutációja. De ezek után higgyem el, hogy ezek az emberek nem xenofóbok ám? Ennyire ne nézzük már egymást hülyének.

Bocsánat, én jó pár beszélgetést folytattam le az egész rohadt migránskrízisről 2015-óta anélkül, hogy állandóan fel lett volna olvasva a xenofób kiskáté. Lehet rengeteg pro és kontra érvet fölhozni, de nem megy, mert drága xenofóbjaink arra gerjednek, hogy fekák meg muszlimok, és ha valaki ki meri mondani, hogy ez rasszizmus meg xenofóbia, akkor végig lehet hallgatni N+1-edik alkalommal a hisztit arról, hogy liberális véleménydiktatúra van, meg kettős mérce és hasonlók.

"NEM KELL MAGYARÁZNIA. NEM KELL TUDNIA INDOKOLNI. ÉRVEKKEL ALÁTÁMASZTANI. Mert EZ AZ Ő ORSZÁGA ÉS JOGA VAN AHHOZ HOGY NE AKARJA."

A betyárosát! Magyarán szólva ha magyar vagy IGAZAD VAN! MINDENBEN, MERT MAGYAR VAGY! NEM KELL TUDNI ÉRVELNI, NEM KELL TUDNI MAGYARÁZNI, NEM KELL SEMMIT, LEGYEN VÉLEMÉNYED AZ ELÉG. Az ugye megvan, hogy így a végén nullára jön ki az egyenlet? Valaki A-t mond, akkor igaza van, valaki B-t mond, annak is, a kettő meg kioltja egymást. Ez tudod hova vezet?

Két ember között anyázáshoz, két társaság között tömegverekedéshez, több százezer között meg polgárháborúhoz. Tudom erre azt szokás mondani, hogy ez csúszós lejtő érvelés, pedig nem az, ha kiirtjuk az érveket egy vitából, mert mindenkinek igaza van, akkor tudod kinek lesz igaza végül? Annak, aki erőszakkal rá tudja kényszeríteni akaratát a másikra.

2019. júl. 20. 19:44
 23/35 anonim ***** válasza:
68%

Nem írom le újra ugyanazt, mert láthatólag felesleges, egy szót sem értettél meg belőle.Nem ezt mondtam, nem ezt írtam le és nem is ez volt belőle kiolvasható.

Válaszoltál valamire amit beleképzeltél, mert az illik a teóriádhoz.

2019. júl. 20. 20:21
 24/35 anonim ***** válasza:
23%

Tudjuk, te vagy aki soha nem azt írja, amit írt, ez a "énnemiseztírtam" szöveged, amit előszeretettel előveszel, ez a joker. Bocsánat, mit merészel ez a köcsöglibisije, hogy merészel gondolkodni, és különben is nincs szükség érvekre, mint azt "okosan" leírtad.

Akkor tudod mit, ha már ovisat játszunk: én nem is azt írtam, amire te azt írtad, hogy nem is azt írtad, vagy, hogy a klasszikust idézzem:

Nem írom le újra ugyanazt, mert láthatólag felesleges, egy szót sem értettél meg belőle.Nem ezt mondtam, nem ezt írtam le és nem is ez volt belőle kiolvasható.

2019. júl. 20. 21:03
 25/35 anonim ***** válasza:
68%

Neked nem kell ovisat játszanod, látszik hogy alapból így csinálod. Most is hogy megsértődött a kicsike.

Tudod csak mert nekiállsz mocskolódni, nem lesz igazad.

2019. júl. 20. 23:07
 26/35 anonim ***** válasza:
0%

25! :-D

Aranyos a hisztid, de én a helyedben nem bizonygatnám, hogy igaz amit rólam írtak, pláne ha az nem volt éppen hízelgő.

A mocskolódásos részel nagyon igazad van, kár, hogy te magad sosem tartod be. :-(

2019. júl. 21. 09:11
 27/35 anonim ***** válasza:
26%

"A betyárosát! Magyarán szólva ha magyar vagy IGAZAD VAN! MINDENBEN, MERT MAGYAR VAGY! NEM KELL TUDNI ÉRVELNI, NEM KELL TUDNI MAGYARÁZNI, NEM KELL SEMMIT, LEGYEN VÉLEMÉNYED AZ ELÉG."

Khm khmmm...

Ha Magyarországon vagyok akkor igen!

2019. júl. 21. 12:56
 28/35 anonim ***** válasza:
50%
Az érvelés egyébként gyakran elhangzik, de ti azt nem veszitek figyelembe, számotokra az nem érv..
2019. júl. 21. 12:57
 29/35 anonim ***** válasza:
21%

Rendesen elmélyült a vita. Továbbra is az a helyzet, hogy ennek a vitának semmi értelme. Ha valaki úgy érzi, hogy sérelem érte mert egy oldalon a moderátorok cenzúrázták, akkor veszekedés helyett miért nem az oldal üzemeltetőinek ír?

Ott van az oldal alján a levélcímük. Velük azután meg lehet tárgyalni, hogy ők liberálisok-e és hogy politikai nézeteik alapján cenzúráznak-e. Moderátori joga mezei felhasználónak nincs, akár facebook, youtube, vagy gyakorikérdések oldalról van szó.

Egyébként, ha a kérdés feltevése igaz lenne, akkor már törölték volna ezt a kérdést.

2019. júl. 21. 15:35
 30/35 A kérdező kommentje:
Pont ellenkezőleg ha törölnék ezt a kérdést pontosan azt bizonyítanák hogy igazam van.Éppen ezért nem teszik az túl nyilvánvaló lenne.Ennyire pedig azért ők sem ostobák.A liberális véleménydiktatúra jelen van lehet ezt tagadni lehet címszavak mögé bújni lehet az igazságosztót játszani de aki nyitva tartja a szemét az pontosan látja mi folyik a világban.Hogyan bélyegeznek meg embereket vagy épp lehetetlenítenek el a liberális megmondó emberek a liberális sajtók a liberális közösségek.Amit pedig nekünk tenni kell hogy fellépünk a liberális véleménydiktatúra ellen a szólásszabadság nevében.
2019. júl. 21. 16:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!