Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintetek egy ember számára...

Szerintetek egy ember számára a saját nemzete vagy az emberi faj (emberiség) kell hogy fontosabb legyen?

Figyelt kérdés
Én szerintem mindenek előtt a nemzet és csak utána az emberiség.
2019. júl. 8. 19:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
35%
Emberiség? Hogy definiálod? Ugyan már...
2019. júl. 8. 21:41
 12/16 anonim ***** válasza:
51%

Kérdés miértje? Jó troll alap szvsz.

Amugy meg egyértelmü hogy emberiség, a nemzetek előbb utóbb úgy is eltűnnek.

2019. júl. 8. 22:18
 13/16 Alex Fly ***** válasza:
56%
Szerinted létezhet nemzet emberek nélkül?
2019. júl. 9. 05:20
 14/16 anonim ***** válasza:
48%

A normális ember elsősorban magáért vállal felelősséget, aztán a családjáért, szükebb és tágabb környezetéért... aztán a nemzetéért, az emberiségért - de a legtöbb embernélmár az is eredmény lenne, ha a magáért, a családjáért képes lenne érdemben felelősséget vállalni.

Vannak akik pont ellenkezőleg gondolják, ők azok akik rohadó fogakkal, büdösen tüntetnek a világbékéért.

2019. júl. 9. 06:00
 15/16 anonim ***** válasza:
45%

Akik szerint az emberi faj fontosabb azokbak uzenem.

Az ember mint szellemi lény is csupan annyi amennyit megtanul, az őt ért ingerek,emlékek összessége. Ezeket az ingereket pedig a közösségtől kapja. Egymagában nem lenne több egy kutyánál. Közösség a család, nagyobb közösség a nemzet. A nemzet pedig értékrendek, szokások, hagyományok, vallás, nyelv, töri összessége, egy igazodási pnt. Magyarán a nemzeti identitás határoz meg téged is, bármennyire is élvezed az individulás majomkodást, bármennyire is lázadsz ellene. A multikulti sohasem fog megvalósulni. Ha még amugy nem is lennenek orszaghatarok a szegregacio megmaradna... meg kell nezni az usat. A neger lakossag a hivatalodan elfogadott statisztikak szerint 85 szazalekban a sajat rasszaval azaz masik negerrel hazasodik. A kinaiak kulon kinai negyedekben élnek, ugyanigy mgszervezik magukat a mexikoiak... az arabokrol ahol pedig még a klanok is megvannak mar ne is beszeljunk. Soha nem lesz egyseges emeberiseg. Kar is errol almodozni.

2019. júl. 9. 06:57
 16/16 anonim ***** válasza:
40%

Más is kapott privátot "Malepower"-től? Vagy csak engem "tisztelt" meg azzal, hogy újra elküldte a 15-ös választ?

(mellesleg ezen a néven halálra röhögtem magam, csöppet sem föltűnően kompenzálja valami hiányosságát a gyerek, mondjuk az is jellemző, hogy ilyen névvel ő miket írogat)

2019. júl. 9. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!