A youtube miért tiltotta le azokat a videókat amiken Adolf Hitler beszél?
Figyelt kérdés
Ha nem hallunk róla akkor nem létezik? Milyen buta hozzáállás ez?2019. júl. 7. 18:52
11/13 anonim válasza:
Mert a diktatúrában nincs helye ellenvéleménynek, lásd a 10-es választ (amit csodálom, hogy nem töröltek még).
12/13 anonim válasza:
Én toleráns vagyok, szóval szerintem helye van minden ilyen videónak, kiadványnak, könyvnek. legyen az bármi.
Nem szabad megtagadni, hogy megismerjük más embertársaink gondolkozását, műveit.
Horn Gyulát is el kellett fogadni, Göncz Árpádot is. Más nemzetvezetőket is ugyanúgy kell tisztelni és értékelni! Ismétlem, szabadon gondolkodó toleráns vagyok!
13/13 anonim válasza:
Hogy lehet Göncz Árpádot, de még Horn Gyulát is Hitlerrel egy lapon említeni?! Magukból teljesen hiányzik a történelem ismerete? Vagy csak a minimális emberség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!