Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi a véleményed Adolf Hitler...

Mi a véleményed Adolf Hitler Danzigi visszatértekor elmondott beszédéről?

Figyelt kérdés

[link]

(feliratos)

2019. jún. 2. 15:37
 1/7 anonim ***** válasza:
65%
Támogatom.
2019. jún. 2. 16:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Már értem miért nem feliratozzák Hitler beszédeit a dokumentumfilmekben.
2019. jún. 2. 19:12
 3/7 anonim ***** válasza:

"Something is weird in the magical forest.

We’ll be back in a jiffy."

2019. jún. 2. 22:13
 4/7 anonim ***** válasza:
50%

Az a véleményem, hogy ordas kamu. Hitler már augusztus végén azzal hencegett, hogy a lengyelek elleni háború megsemmisítő háború lesz, így a legkevésbé sem irgalmazhatnak az ellenségnek, gyökerestül ki kell irtani az ellenséget.

Erre a beszédében lazán bekamuzza, hogy direkt utasította a Luftwaffét, hogy civileket ne? Van bőr a pofáján, igazi politikus volt.

2019. jún. 10. 05:23
 5/7 anonim ***** válasza:
40%
"Erőnk gyorsaságunkban és kíméletlenségünkben rejlik. Dzsingisz kán nők és gyermekek millióit kergette halálba tudatosan és örömteli szívvel, a történelem azonban csak a nagy államalapítót látja benne… Parancsban adtam ki – és mindenkit agyonlövetek, aki ezt csak egy szóval is bírálja –, hogy a háború célja nem bizonyos vonalak elérése, hanem az ellenség fizikai megsemmisítése. Ennélfogva egyelőre csak keleten, halálfejes alakulataimat azzal az utasítással helyeztem készenlétbe, hogy könyörtelenül és bűntudat nélkül öljék a lengyel származású és nyelvű férfiakat, nőket, gyermekeket egyaránt… Lengyelország el fog néptelenedni, és németekkel fogjuk betelepíteni." (1939. augusztus 22.)
2019. jún. 10. 05:28
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Ordas nagy hazudozás egy velejéig rohadt, beteg, pszichopata gazembertől.
2019. jún. 24. 10:27
 7/7 anonim ***** válasza:
0%

Megnéztem, de egy nagy rakás fos. Hazug propaganda, ennyi.

Csak azért fejezi ki a tiszteletét a lengyel közkatonák iránt, hogy ezzel lovagiasnak látszódjon, és hősként ünnepeljék a német katonákat, hisz kemény katonákat pillanatok alatt sikerült legyőzniük. Amikkel másokat vádoltak, azt csinálták ők maguk.

2019. jún. 24. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!