Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mit lehet szeretni egy ilyen...

Mit lehet szeretni egy ilyen Magyarországon, mint a mostani?

Figyelt kérdés
2010. júl. 9. 23:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
71%
Az országot szeretem, de az állammal kapcsolatban úgy érzem, hogy nem miértünk van, hanem ellenünk dolgozik! Tönkre tesz, megöl - mintha a hitleri németországban lennénk - vagy rákosi alatt :(((
2010. júl. 10. 07:19
 12/19 anonim ***** válasza:
69%

16.49:az első vagyok.Tévedsz,mert éltem és dolgoztam egy évig Angliában.Ráadásul jó helyen,jó környéken,ha körül akarnám írni kb felső középosztálybeliek által lakott környéken.

Majd beledöglöttem a honvágyba.Előtte nem is sejtette, h van nekem ilyen.És nem javított rajta se a magasabb életszínvonal,se más.És egyáltalán nem úgy tapasztaltam,h a magyarok annyival bunkóbbak lennének másoknál.

Él barátnőm Hollandiában,aki már a hazaköltözést fontolgatja,pedig holland férje van,gyerekei vannak,munkája,jól élnek-mert nem képes elviselni azt a fene kedves mentalitást ami a hollandoknak van.

Úgyh én maradok.:)

2010. júl. 10. 07:25
 13/19 anonim ***** válasza:
30%
Rühes kérdező, takarodj ki USA-ba, ott korcsoskodhatsz!
2010. júl. 10. 09:08
 14/19 anonim ***** válasza:
54%
Semmit. Gyakorlatilag semmi jogom, semmi lehetőségem nincs itt, csak kötelességeim. Lehet pl Angliába bevándorlóként több jogom lenne mint itt szal mit szeresek ezen a szar országon? Nem érzem a sajátomnak. Köszönjétek azoknak akik hazavágták az elmúlt 65 évben.
2010. júl. 10. 10:09
 15/19 anonim ***** válasza:
44%

ma 10:09

Remélem, még a hétvégén indulsz Lutonba. Aztán nem okoskodni odaátról ékezetek nélkül!

2010. júl. 10. 13:00
 16/19 anonim ***** válasza:

ma 04:27

"Az országgal magával semmi baj nincs, teljesen korrekt ország"

Persze a rózsadombon élő biboldóként nagyon korrektnek tartod hogy neked mindened megvan dolgozni se nagyon kell, csak eljársz a lauderbe lötyögni kicsit, ráadásul a megszorítások se téged érintenek mert te úgyis elkerülöd vmi furmányos módon az adóztatást. Viszont sok ember máról holnapra él. Arról meg hogy sokan cserélnének velünk annyit hogy pl Nigériában lehet hogy nagyobb a nyomor, de ott legalább lehet gépfegyverem azt lepuffanthatom vele a másik niggert ha odajön rabolni. De ebben a krvaországban engem csuknak le ha fejberugom a ciggert amiért betakarította a terményemet a saját kertemből. Nem beszélve arról hogy sokra megyek a vezetékes vízzel, villannyal, ha a közüzemi díjak a fizetésem 2/3át felemésztik mert sunyi módon addig-addig emelgették 10-20%kal hogy a lakosság fele már nem tudja a jövedelméből kifizetni pl télen a fűtést. Egyre többen vannak akik dolgoznak mégis a létminimum alatt élnek. Meddig fogják ezt tűrni szted? Előbb utóbb kiegyenesedik a kasza azt akkor ti baxtok rá legjobban. A ti villáitokat fogják felégetni a benneteket fognak kínyírni a lázadók. Ezért kéne időben kapcsolani és hülye humanista papolás helyett inkább annak érdekébe tenni vmit hogy ne csökkenjen tovább az életszínvonal ahelyett hogy kapzsi módon újabb meg újabb bőrt akarok lehúzni a dolgozókról. Be kéne látni hogy nektek is abból van pénzetek amit mi megtermelünk és csak addig szabad nyírni a birkát hogy meg ne dögöljön mert akkor ti is megszivjátok.

2010. júl. 10. 13:28
 17/19 anonim ***** válasza:
Mivel itt se halnak halomra a koldusok, itt is odafigyelnek egymásra az emberek. Láthatóan nem csak a hivatalos módszerrel, hanem a mindennapokban is. Persze van kivétel is bőven. Általában minél több "érték" kerül a játékba, annál masszívabb az ellenállás az együttműködéssel szemben. Ilyenek a múlt emberei.
2010. júl. 10. 14:46
 18/19 anonim ***** válasza:
95%

A jó ételeket

Balatont

Budai vár

többi nevezetesség, hungarikum

az itt élő tehetséges, jóravaló, szorgalmas, becsületes embereket

2010. júl. 10. 15:24
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem tudom igazán az okát ,de szeretek itt élni.....igazából két nagy probléma van csak itt, a szegénység és a nagy bűnözés.
2010. júl. 10. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!