Ti mit tennétek akkor, hogy ha nyugodtan ebédelnétek otthon, és egyszer csak Orbán benézne az ablakon?
Figyelt kérdés
2019. júl. 1. 07:42
1/18 anonim válasza:
Mondanám neki, hogy boldog karácsonyt. :)
2/18 anonim válasza:
Megköszönném neki az eddigi munkáját és hogy eltakarította a libsiket a közéletből.
3/18 anonim válasza:
Nem kicsit lepődnék meg az 5.-en.
4/18 anonim válasza:
Sugárba hánynám, aztán hozzávágnám a maradékot meg a serpenyővel is jól fejen vágnám. Csak azért lennék ilyen finom, mert pacifista vagyok.
5/18 anonim válasza:
Kertes házban lakom. Magán területet sértett.
Ha jól tudom a hatályos törvények alapján azt mondom megtámadott és rendőrt hívok miután agyonvertem egy lapáttal már csak papírmunka hogy elmeséljem mikor félőrült fejjel rám támadott mert egy sorosgyíkembernek nézett.....
6/18 anonim válasza:
Ha benézne az ablakon, akkor már az azt jelentené, hogy nincs több tenni valóm, mert a kutyám intézi helyettem.
7/18 anonim válasza:
Behívnám bográcsozni, aztán én lennék a következő Mészáros..
Amúgy nekem elég lenne ha legalább hetente látnám a hármas metrón s az 1. villamoson, mondjuk csúcsidőben.. :D
8/18 anonim válasza:
A konyhaablakunkon csak akkor tud benézni, ha átjött a kerítésünkön, amin kicsit meglepődnék.
9/18 anonim válasza:
Keresztet vetnék, hogy a sátánt elűzzem. ;-)
10/18 anonim válasza:
Leengedném a redőnyt és elpakolnám gyorsan az értékeket. Sose lehet tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!