Magán területen (otthon) lehet airsoftozni? Semmi komolyra nem kell itt gondolni, csak pár haver szórakozna egy kicsit rugós airsoftokkal, nyugodtan játszhatunk vagy kell attól aggódnunk hogy valaki kihívja a rendőrséget?
Figyelt kérdés
2015. jún. 25. 19:42
1/6 anonim válasza:
airsoft=játékpuska... azt csinálsz vele amit akarsz.
2/6 aikiboxer válasza:
Nyugodtan játszhattok, max. ha túl élethű replikákkal lövöldöztök, akkor valaki kihívja a rendőrséget. :))
3/6 anonim válasza:
1. Lehet.
2. Sok xarházi bármiért kihívhatja.
4/6 A kérdező kommentje:
És ha ragasztunk a fegyver csövére sárga jelölést az úgy jó?
2015. jún. 27. 15:17
5/6 anonim válasza:
valamivel jobb, de ha a szomszéd Marika néni beparázik, attól még kihívhatja a rendőrséget... de ebben az esetben sem történik semmi, kijönnek, felmérik a helyzetet, ha nem azt látják, hogy járókelőkre lövöldöztök, hanem pl egy céltáblára, akkor semmi nem történik veletek... max morognak egyet a srácok, hogy már megint feleslegesen kellett kivonulniuk.
6/6 A kérdező kommentje:
Huzogatós pisztolyokra meg egy shotgunra csak nem hívják ki a zsarukat....a mellettem lévő házba nem laknak,másol oldalon út van,(fút mellett lakom)csak mögöttem laknak és az előttem lévő házban az út másik felén....nem is a szomszédoktól parázok,hanem hogy valami biciglis benéz az útról és az csinálja össze magát a semmire,mert sajnos vannak akik benézegetnek....
2015. jún. 27. 22:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!