Szerettek a mai világban élni, vagy nem? Miért? Ha nem, akkor melyik korban élnétek szívesebben és miért?
Utolsóval egyet értek!
Jó dolog a technika egy bizonyos mértékig. A mai társadalom viszont már veszélyesen függ tőle. Minél jobban, én annál inkább tagadom és annál jobban vonzanak a letűnt korok, amikor még nem az adatforgalom minősége határozta meg két ember kapcsolatát.
Én a jövőbe mennék, ahol az emberek legyőzték már a globalizmust, a nagytöke uralmát, a kapitalizmust, és nincsenek országhatárok, össze vannak keveredve a népek, és mindenki egy szebb jövőért, közös célokért harcol. A háztartások gépesitve vannak, olyan h házimunka nem létezik. Feltalálták a fözőgépet, meg a bevásárlógépet.
Amugy ha visszafele kéne menni, én vmi görög ókorba mennék. Ott ellennék a müvészetekkel. Vagy amikor kiüztük a törökket közös siker, mekkora eufória lehetett!
Én nem szeretek:(
szívesebben élnék olaszországokban,vagy finnországban, vagy egy olyan helyen mint amilyen a Váratlan utazásban van. Bár akkor meg lehet h nagyon hiányozna a net! Szóval egy szép kertes házban élnék valami szép vidéki tájon, magam termelném a zöldséget,gyümölcsöt, állatokat tartanék, és élnék a magam világában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!