Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerettek a mai világban...

Szerettek a mai világban élni, vagy nem? Miért? Ha nem, akkor melyik korban élnétek szívesebben és miért?

Figyelt kérdés
2010. júl. 9. 14:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
71%
Szeretek, bár szerintem boldogabb lennék, ha mondjuk 1890 körül lenne most. Nem volt ennyire rohanó világ, nem függött mindenki az elektronikai eszközöktől. Gondolj bele, hány napig bírnád ki internet, tv, mobiltelefon, mp3 lejátszó nélkül? Én sem vagyok öreg, huszonéves vagyok, de simán ellennék, egy ház tornácán, 1890-ben, gramofont hallgatva, borozgatva, nézve a az embereket, vagy a szántóföldet.
2010. júl. 9. 20:46
 12/16 anonim ***** válasza:
75%

Utolsóval egyet értek!

Jó dolog a technika egy bizonyos mértékig. A mai társadalom viszont már veszélyesen függ tőle. Minél jobban, én annál inkább tagadom és annál jobban vonzanak a letűnt korok, amikor még nem az adatforgalom minősége határozta meg két ember kapcsolatát.

2010. júl. 9. 21:57
 13/16 anonim ***** válasza:
71%
20:46 vagyok. Igen, és 1890 már nem az a sötét középkor, meg nem is az 1600as évek, ilyen aranyközépút számomra. Nincs modern technika, viszont vannak már modern dolgok, és nem középkori szinten élnek az emberek.
2010. júl. 9. 22:23
 14/16 anonim ***** válasza:
82%

Én a jövőbe mennék, ahol az emberek legyőzték már a globalizmust, a nagytöke uralmát, a kapitalizmust, és nincsenek országhatárok, össze vannak keveredve a népek, és mindenki egy szebb jövőért, közös célokért harcol. A háztartások gépesitve vannak, olyan h házimunka nem létezik. Feltalálták a fözőgépet, meg a bevásárlógépet.

Amugy ha visszafele kéne menni, én vmi görög ókorba mennék. Ott ellennék a müvészetekkel. Vagy amikor kiüztük a törökket közös siker, mekkora eufória lehetett!

2010. júl. 10. 00:42
 15/16 anonim ***** válasza:
76%

Én nem szeretek:(

szívesebben élnék olaszországokban,vagy finnországban, vagy egy olyan helyen mint amilyen a Váratlan utazásban van. Bár akkor meg lehet h nagyon hiányozna a net! Szóval egy szép kertes házban élnék valami szép vidéki tájon, magam termelném a zöldséget,gyümölcsöt, állatokat tartanék, és élnék a magam világában.

2010. júl. 10. 15:59
 16/16 anonim válasza:
én szeretek,mert lehet hogy csak 1 életem van ,és ha nem élvezem ki, nem szeretem, akkor beb@sztam! :( :D
2010. aug. 18. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!