Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért ilyen szorgosak a...

Miért ilyen szorgosak a dolgozók a P-hivatalokban?

Figyelt kérdés

Minap be kellett mennem egy nyomtatványért a polg.hivatalba.

Úgy fél 9 lehetett, csak én vártam az ajtó előtt. Hallom, hogy benn beszélgetnek, és nevetnek. 20 perce várok.

Megelégeltem, bekopogtam. Nincs válasz. Beléptem. Éreztem, hogy nagyon fontos dumapartit szakítottam meg, hiszen a kávét kortyolgató nők elcsöndesedtek és engem néztek kérdően. Egy közülük a számítógép előtt pötyögtetett és iratot olvasgatott, amíg a másik három, akiknek máshol van a szobájuk, a falat támasztva csevegtek vele. Tudtam, nem kívánatos személy voltam.

Elmondtam az igényeimet és megkaptam a dokumentumot a pötyögtető nőtől, de visszakérdeztem, hogy az űrlap egy bizonyos mezőjét is ki kell-e töltenem.

"Nem tudom, ezt a jegyző tudja. Mindenesetre töltse ki, és majd lesz valahogy"

Tehát Ő egy űrlap átnyújtásáért kapja a fizetés, míg a többi a kávéivásért? Elképesztő. A fél hivatalt ki lehetne rúgni, semmi keresnivalójuk nincs ott, csak melegednek és kapják lóvét, biztos munkahelyük van.

Ez más városban is így működik?? Ezt nem veszi észre senki, csak én?? Csak engem idegesít???

2010. júl. 8. 13:16
 1/9 anonim ***** válasza:
52%

Mindenhol jó dolguk van a tintanyalóknak, megy a kávézás, pletyizés, öltözködési tanácsok, sütireceptírás, stb.

Adjunk nekik 13. havi bért, meg mindent. Jutalmat is.

2010. júl. 8. 13:22
 2/9 anonim ***** válasza:
Igen, amerre én jártam az országban, mindenhol így ment, ahol az adónkból kapják a fizut.
2010. júl. 8. 13:28
 3/9 anonim ***** válasza:
igen ez a bürokratikus vízfej-hozzáállás kifejezetten polgmesteri hivatalokra ellemző, de ha megnézed oda leginkább kihalásos alapon lehet bekerülni is, ott mindenki valakinek a valakije, és kb azt csinálnak amit akarnak
2010. júl. 8. 13:33
 4/9 anonim ***** válasza:

Eladtam az autóm. 30 napon belül bejelentettem. Beszkennelték az adásvételit, módosították amit kellett. Nyugodt voltam fél évig, majd kaptam egy határozatot, hogy fizessem be az elmaradt adót. Újból bementem, minden megismétlődött, megnyugodva mehettem haza. Ez négy éven keresztül, nyolcszor ismétlődött meg. Majd rádió műsorba bevittem az ügyet. Az illetékes osztályvezető mindent megmagyarázott, majd éteren keresztül felajánlotta, keressem meg személyesen, segít megoldani a "gondomat".

Nem mentem, mivel a hiba nem bennem volt. Következő negyedévben biztonság kedvéért újból küldték a Határozatot, dörgedelmes fenyegetések kíséretében. Nem reagáltam.Ennek már két éve, és újabb határozatot nem kaptam.Szerintem túl sokan vannak, és rendkívül trehányak.

2010. júl. 8. 13:55
 5/9 anonim ***** válasza:
63%

hát igen eléggé érdekesm hogy a nagy válság közepette amikor mindenhonnan embereket küldtek el, a hivatalokból meg senkit?

ott pont annyi ember van mindenhol amennyi kell??

Arról nem is szólva, hogy pénteken 14 órakor hazamehetnek.

2010. júl. 8. 13:58
 6/9 A kérdező kommentje:

Nah igen, péntek 2-kor már kiürül az épület.

..sőt nem is minden nap van ügyfélfogadás, vajon olyankor mi folyhat az irodában? :))

2010. júl. 8. 14:56
 7/9 anonim ***** válasza:
a 90%-ukat ki kellene rúgni!
2010. júl. 8. 17:00
 8/9 anonim ***** válasza:
Olyankor dugnak. Nem tudtad, hogy vannak ott férfi dolgozók is?
2010. júl. 8. 17:02
 9/9 A kérdező kommentje:
Sokkal kevesebb a férfi, szóval ha feltételezzük, hogy dugnak... 1 férfira 4 nő jut :P
2010. júl. 8. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!