Miért van ilyen sok bunkó ember főként a hivatalokban?
Én postán dolgozok és visszakérdeznék. Miért van olyan sok bunkó ügyfél a hivatalokban?
Mikor állandóan csak rosszindulatú megjegyzéseket kapunk, hogy miét nem halad a sor, miért szuttyognak, mit beszélgetnek ott elől stb...
Természetesen tisztelet a kivételnek, mert nem minden ember ilyen.De a pult másik oldalán teljesen mást látnak.
kérdezőnek igazat adok abban, hogy amit ő tapasztalt az alapján 2bunkó" az ügyintéző, én is jártam úgy, hoyg enegem néztek teljesen hülyének, csak azért mert egy adott eljárás ügymenetét nem ismerem, hát épp azért van ott Ő, hogy elmondja, mármint az ügyintéző. de vannak kedvesek is, pl a győri Tescoban a reklamációnál van egy molett hölgy láttam rajta az elején, hoogy ő is ideges nagyon kedevesen kérdeztem, és éreztem mennyire erőt vezs magán, hoyg "méltón" válaszoljon, minden bajomat orvosolták.általánosítani sosem szabad.
kérdés lényege a miért??? azért a hivatalokban a legtöbb helyen nem az egyetemet végzettek ülnek, sőt.. ! igaz nem iskolázottságon múlik, mert bánt velem kutyául is agyoniskoláűzott jegyzőnő, de azértz az is számít, meg az emberség, és bizony nem mindenki a türelem szobra.
szóval is-is.
"azért a hivatalokban a legtöbb helyen nem az egyetemet végzettek ülnek, sőt.. "
Ezt azért "bunkóság"volt pl. Én sem egyetemet végeztem és a kolléganőim sem,és mégsem vagyok udvariatlan.
Akkor szerinted az iskolai végzettségtől függ az ember miként való hozzáállása?
Szerintem azért, mert nem versenyszféra. A hivatalokban mivel nincsen konkurencia (állami cégek ugye) az ügyintézőnek tökmindegy, hogy milyen stílusban beszél az ügyféllel, úgysem fog máshová menni (az ügyfél) mert csak ott tudja intézni.
Ha egy bankban, vagy más, versenypiaci intézményben történik ez, az alkalmazottnak könnyen az állásába kerülhet, mivel nem akarnak ügyfelet veszteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!