Ti féltek a migránsoktól?
Igen, rettegek kilépni az utcára!
Szerencsére Orban megvéd minket.
Írtam is neki egy verset:
Alig 1 hónapja mondtam el egy imát, ideje köszöntőt mondanom Orbán Elvtárs egészségére!
Túléltünk egy újabb napot, adjunk hálát Orbán Urunknak, mondjunk minden nap el egy imát!
Véred a mi borunk, tested a mi kenyerünk, köszönöm, hogy vagy nekünk! Áldjon meg mi urunk ki szárnyai alá vett minket Orbán Isten, örökké szívünkben él, kísérsz minket bárhová is megyünk. Te vagy a mi megváltónk, a reményünk Éljen Éljen Éljen A Fidesz Élet!
1.
Lehet azért, mert a kínai meg vietnámi nem robbangat meg erőszakolja a nőket, illetve nem a határon a rendőri utasítás ellenére jön be.
Nevetséges...
Enhem az egyik gyíkká változtatott.
De már elmúlt.
Olyan értelemben nem, amilyen karikatúra víziót az ellenzék kreál, hogy nevetségessé tegye az olyan embereket, mint én. Ez ennél sokkal árnyaltabb.
A korábban bejöttekkel nincs bajom: dolgoznak, elfogadják a mindenkire vonatkozó szabályokat, élik a maguk életét. Ez rendben van.
Az olyanokat viszont, akik most a hangadók Ny-Európában, nem akarok itthon látni. Aki ide jön, az fogadja el az itteni szabályokat, ez alap. A saját háztartásában úgy él, olyan hitet és hagyományokat folytat, amit akar. De ez csak annyiban jelenthet meg a közéletben, amíg a többi ember hasonló önkifejezési jogait nem korlátozza.
Persze, jelenleg szerencsére nem akarnak ide jönni. A kötelező kvótával sem tudnák rávenni őket, hogy ide jöjjenek. DE! azért biztos vagyok benne, hogy megfelelő gazdasági serkentéssel el tudnák érni, hogy itt is megtelepedjenek. De az lesz az a pillanat, amikor vagy elköltözöm országon belül (jelenleg budapesti vagyok, egyes helyeken a városban már most is túl "sokszínű" az utcakép) vagy kivándorlok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!