Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Lehet hogy kicsit fura kérdés...

Lehet hogy kicsit fura kérdés lesz, de ha Fideszt szinte senki nem kedveli akkor miért ők nyernek?

Figyelt kérdés
2019. máj. 27. 10:35
 1/10 kovpet ***** válasza:
50%
2019. máj. 27. 10:38
 2/10 anonim ***** válasza:
81%
Emese, ez remelem csak koltoi kerdes volt, udv a valovilagban
2019. máj. 27. 10:39
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Na ezt én se értem. Egy fidesz-szavazót sem ismerek, bár lehet, hogy csak nem vállalják fel
2019. máj. 27. 10:53
 4/10 anonim ***** válasza:
52%

A különböző választási eredmények alapján az lakosság 50% a Fideszt preferálja, 50%-a pedig nem. A számok mögé nézve felmerül a kérdés, hogy az emberek hány %-a dönt valós ismeretek alapján, és hány %-a fake news alapján. Továbbá az is érdekes részlet lehet, hogy végzettség, anyagi helyzet, műveltség, stb alapján hogyan oszlanak meg a számok.

A kérdésere röviden is válaszolva: nem igaz, hogy senki nem kedveli.

2019. máj. 27. 10:54
 5/10 anonim ***** válasza:
80%
Megveszik a szavazatokat, egyeseket fenyegetéssel vesznek rá, hogy rájuk szavazzon, határon túliakakat pénzeli és a választási rendszerbe is bele piszkálnak.
2019. máj. 27. 11:18
 6/10 anonim ***** válasza:
43%

Lehet, hogy a fidesz szavazók nem ezen az oldalon utálkoznak minden órában...

Egyébként attól függ, milyen körökben mozogsz. Felénk nagyon sok fiatal is a fideszre szavazott, középkorúak, de az idősek közül is rengetegen. Mindenki a saját érdekét nézi. Jobbak lettek a fizetések, magasabb színvonalon élünk, a családokat támogatják és nem hátráltatják, a kórházak nagy része fel van újítva, teljesen modern az ellátás stb. Aki kötözködni akar, úgyis fog. Szerintem a Fidesz összefogja a magyar embereket, a magyarok érdekében rengeteg intézkedést tettek, nem úgy mint a sok áruló kommunista. Persze, hogy fáj azoknak, akik kimaradtak a húsos fazékból, de miért adna a fidesz az ellenségeinek bármilyen megbízást?

2019. máj. 27. 11:33
 7/10 anonim ***** válasza:
46%
A mi szavazókörünkben javarészt a nyugdíjasok húzták őket az első helyre. A megjelent hatszáz emberkének legalább a fele már bőven megütötte a hetvenet. És nagyon sokan voltak közülük akik, tudom kissé erős lesz, de kb a "walking dead" kategória. Lebotorkáltak bottal, járókerettel, volt akit a rokonok vonszoltak magukkal, a szerencsétleneknek pedig alig volt valami értelem már a tekintetükben. De jöttek, mert Orbánon kívül mást nem ismernek, és ő kiadta az ukázt, hogy menniük kell szavazni. Volt olyan nénike, akit én vezettem a fülkéhez és személyesen húztam be neki az X-et a Fideszre, mert már a pártlogókat se tudta felismerni. Szóval összességében elkeserítő volt :/ Az egyetlen pozitívum számomra az volt, hogy egy ennyire nyugdíjas környéken is a Momentum majdnem elcsípte a harmadik helyezett szocikat.
2019. máj. 27. 11:37
 8/10 anonim ***** válasza:
57%

Olyan ismerőseim fideszesek manapság, akik alap politikai fogalmakkal nincsenek tisztában. Többük a "mindegybenblog"-ot tartja hiteles hírforrásnak.

Anyósom a múltkor azt kezdte el taglalni, hogy a Soros az maga a sátán. Még a teljes nevét sem tudta...

Írom ezt úgy, hogy egyszer én is a Fideszre szavaztam.

2019. máj. 27. 12:04
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

A "szinte senki nem kedveli" erős túlzás. A mai emberekre jellemző, hogy ún. visszhangkamrában élnek: olyan emberek veszik körül, akikkel egyetért, ezért mindenkitől gyakorlatilag a saját véleményét hallja vissza, és azt hiszi, ez a legelterjedtebb. Ha ellenzéki vagy, nagy eséllyel ellenzéki barátaid vannak.

Másik ok, hogy az ellenzék tele van apró, egymással civakodó pártokkal, amelyekből az emberek nagy része kiábrándult, sokan nem is érzik értelmét, hogy szavazzanak.

2019. máj. 27. 14:37
 10/10 anonim ***** válasza:

Amikor az ATV-ben este 10-kor bemondták hogy a szavazatok 80%-os feldolgozottságánál milyenek az eredmények - de még akkor sem tudta senki sem a részvételi számokat - akkor honnan tudták, hogy milyen számnak a 80%-ról szól a fáma?

Vagy a részvételi számok este 7-től folyamatosan emelkedtek? Valaki elmagyarázhatná!

2019. máj. 27. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!