Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Zsozéatya és Kiss Ádám is...

Zsozéatya és Kiss Ádám is fideszesek, netalán tán Fidelitász tagok mint a Ruben?

Figyelt kérdés

Nem indulatokat akarok szítani, csak ugye jóban vannak Rubennel meg a csajával, ezért felmerült, hogy esetleg Ők is azok...

Csak érdekel.

2019. máj. 19. 20:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
66%
Azok kik?
2019. máj. 19. 20:52
 2/15 anonim ***** válasza:
86%

Kiss Ádám a Dumaszinházból? Mégis miért lenne az fontos, hogy fideszesek-e vagy sem?

Ha tényleg rá gondolsz, akkor ismer vagy százezer embert a munkája miatt. Mindegyiknek össze akarod hozni a pártszimpátiájával? És ha több lmp-ssel van jóban , mint fideszessel, de közben vannak dk-s haverjai is, akkor milyen párttagságot feltételezel ebből róla?

2019. máj. 19. 20:57
 3/15 A kérdező kommentje:
#2. Nem rá gondolok, hanem az internetes sztárra...
2019. máj. 19. 21:04
 4/15 anonim ***** válasza:
68%

"Nem rá gondolok, hanem az internetes sztárra..."

Belinkelnéd, hogy ki az, mert én ismertebb személyként csak a humorista Kiss Ádámot ismerem.

2019. máj. 19. 21:18
 5/15 A kérdező kommentje:

Ezek mind net celebek, akik többekközött videójátékokkal játszanak.

Kiss Adam azzal lett híres, hogy az ország egyik legjobb játékosa egy olyan játékban amit amúgy "sport" szinten is játszanak és világbajnokságokat is rendeznek belőle, amit 10 milliók követnek figyelemmel.

2-6 ezres nézettsége szokott lenni átlagosan Twitch-en, amikor élőzik, ami magyar viszonylatban rengeteg.

Meg mostanában élőben szerencsejátékozik, főleg black jack-et játszik...

Itt a youtube csatornája, de youtubeon nem olyan híres, mivel csak montázsokat tölt fel. És figyelmeztetlek, hogy valaki vagy bírja, vagy nagyon felb@ssza az idegeit... Ez mind a három említett úriemberre igaz.

https://www.youtube.com/user/FormalAdamKiss

2019. máj. 19. 21:43
 6/15 anonim ***** válasza:
55%
Ki a sz.rt érdekel egy twitchen videojátékozó ember? Ennyi erővel az nem érdekel hogy a bivalybasznádi Piri néne fideszes-e?
2019. máj. 19. 22:32
 7/15 A kérdező kommentje:
Hát engem speciel érdekel, az említetteknél...
2019. máj. 19. 22:35
 8/15 anonim ***** válasza:
75%
Esetleg kérdezz rá náluk, előrébb vagy, minthogy itt teszed fel a kérdést, ahol a többség nem is ismeri őket.
2019. máj. 19. 22:39
 9/15 anonim ***** válasza:
91%
2:24 [link]
2019. máj. 20. 06:30
 10/15 A kérdező kommentje:

Hol írtam, hogy én ebből következtetni akarok vármira is, vagy hogy leiratkoznék ha igen?

Mert nem tenném...

De amúgy szerintem azzal sincs baj, ha vakaki leiratkozna róluk amiatt ha mondjuk Fidelitas pártTAGOK.

2019. máj. 20. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!