Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért haragszanak annyira az...

Miért haragszanak annyira az emberek a Notre Dame-ra?

Figyelt kérdés

Én a facebook-on kapok napi 10 képet, bejegyzést, amiben azért méltatlankodnak, hogy a nagy cégek, a kormányok, a városok és mások milyen sok pénzt ajánlottak fel a Notre Dame újjáépítésére, és azt kifogásolják, hogy helyette ezt az éhező gyerekek megsegítésére kellene fordítani.

Szerintem ez a kettő nem egybevethető. Notre Dame-ból csak egy van, és egy fontos jelkép, érthető, ha ez megmozdítja a nagyobb pénzzel rendelkezőket. Miért kell ezt felróni és irigyelni? Ettől még nem fog kevesebb jutni az éhező gyerekeknek sem.

2019. ápr. 22. 08:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Egyedül azok az emberek hisztiznek a Notre Dame újjáépítése miatt akik reggelente azért kelnek csak fel, hogy hisztizzenek valamin.

Én abban egyet értek, hogy az éhező gyerekek kaphatnának több segítséget (azt viszont nem lehet letagadni, hogy így is vannak bőven akik adakoznak nekik), de abban nem, hogy csak nekik kéne segítséget kapniuk a Notre Dame az pedig dőljön össze mert csak egy épület. Ezt csak azok mondják akiket semmi nem érdekel amihez az ő személyes érzelmeik nem kötődnek. Gondolom ha az ő házuk gyulladna ki akkor ők se küldenék el az újjáépítésére szánt pénzt az éhező gyerekeknek.

2019. ápr. 22. 11:33
 12/17 anonim ***** válasza:
86%
Akik mindig az "éhező gyerekekkel" jönnek azok nem többek egy együgyű, irigy prolitól. Sőt, általában maguk semmit nem tesznek értük, csak pofáznak a vakvilágba! :D
2019. ápr. 22. 12:13
 13/17 anonim ***** válasza:
67%
Egyetértek. A kettő "nem egybevethető". Notre Dameból egy van, éhező gyerekből egy is sok.
2019. ápr. 22. 17:59
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
A toronyőr miatt, hogy nem vigyázott rá.
2019. ápr. 22. 20:08
 15/17 anonim ***** válasza:
45%

Hogy lehet egy épületre haragudni?

Szerintem azok, amiket te olvastál sem arról szóltak, hogy pfejj, ez a szem3t épület....vagy igen?

A Notre Dame építészeti szemponzból is érték. Egy darab történelem. Ateista vagyok, de nekem sem volt jó látni, ami történt.

A baj nem ezzel van.

Az a különös, hogy mennyi pénz elő tud kerülni, ha egy épületről van szó, (csak azért, mert az egy templom)

Ès mennyire leszarja a világ azt, hogy a viläg számos pontján ebben a pillanatban is emberek, gyermekek halnak éhen.

Azteg már cdak egy usz idootizmusnak tartom, hogy egyesek kereszténység elleni támadäst emlegettek.

2019. ápr. 23. 08:21
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
Még mindig ezen kattogtok?
2019. ápr. 23. 10:48
 17/17 anonim ***** válasza:
41%

Van aki ezen kattog, más meg a migránsokon...

Nem tökmindegy neked?

2019. ápr. 23. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!