Mi van akkor ha nem a fidesz a rossz? És ha a társadalom mentalitásában van a gond?
8.
Tudod, min szoktam én röhögni?
Rajtatok! :D Van egy baloldali utódpárr, aki importál egy miniszterelnökjelöltet, aki meg is nyeri nekik a választást 2002-ben. Nem megszorít, hanem ad.... Sőt, még azt is kijelenti, hogy a kisebbik koalíciós partner tele van korrupciós ügyekkel, ami igaz, ugyan, de az nekik rosszul esik, ezért a farok csóválja a kutyát alapon elzavarják, majd importálnak egy böszmét a gazdasági életből, akit később a párt elnökének is megtesznek. Aztán még egyszer miniszterelnököt csinálnak belőle. Bizalmi szavazáson megerősítik minden posztján, majd rá 2 hétre mindenről lemond. Új pártot alapít és elkezd oda kakálni, ahonnan addig evettt. A korábbi kenyéradóit úgy cincálja, ahogy kedve tartja. Miközben a farok úgy dönt megválik a kutyától.
Aztán jön a 7-8-sok szűkesztendő.... Egyik hülyeség a másik után... A saját jelölt elbukik, ezért keresnek egy 1%-os pártot lízingelésccéljából miniszterelnökjelölti posztra... És kapnak olyat, aki korábban határozottan megtagadott bármiféle együtűködést azzal, aki őt kiválasztotta.,, Most pedig ott tartunk, hogy a hajdan volt nagy párt listát állított..., a listával kapcsolatban hetekig 2 biztos info volt; 1 a pártvezér a listavezető. 2. Azért ő a listavezető, mert ő biztos nem akar kimenni oda, ahová biztos befutóként betették!!!!
Teccik tudni, ez a nevetséges! Ekkora is ilyen bőséges helyzetkomikumra, még Rejtő Jenő sem lenne képes, ha élne! :D
10.
Emőke!
Mivel nem ismerjük egymást, a biztosítékra igényt tartanék, ha lehet. Ha nem lehet, akkor pedig ne ígérgess! :D
"Tudod, min szoktam én röhögni?
Rajtatok! :D "
Egész nyugodtan. A nevetés ingyen van. Én meg ballisztiskus ívben szoktam ezt leszarni.
Különösen a csökevényes indokaitok miatt.
Nálatok reflexből jön ez a bezzegbaloldal. Ami nem fidesz, az mszp. Gratula...
Látod, mindenki máson röhög....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!