Azért vásárol annyi külföldi lakást Budapesten, hogy legyen hova menekülniük az egyre élhetetlenebb nyugati városokból?
Mondanál élhetetlen nyugati várost?
Malmővel ne gyere, mert onnan jövök...
"Malmővel ne gyere, mert onnan jövök..."
Szinte gondoltam.
Várj, kitalálom.
Természetesen pont egy menekültszállás mellett laktál és rendszeresen hallottad, ahogy a migránsok a kvantumfizikát vitatták meg.
"Befektetési céllal vásároltak egészen mostanáig, mert már nem éri meg nekik sem. Az volt, hogy drágábban ki lehetett adni vételár/bérleti díj arányban, mint Nyugaton."
Áruld már el, hogy mit fektet be egy olyan országban, ahol állítólag mindjárt államcsőd? :)
Jah, hogy mégsem?
Gyors számolás:
Pesten 20 milla egy garzon és kiadható 100 ezerért.
Tehát 100 milláért(vegyünk 5 lakást, csak hogy kidomborodjon a hülyeség) 500 ezer forint bevétel üti a markunkat(ami külföldön kb a minimálbér másfélszerese), amihez úgy jut hozzá, hogy egy idegen országban elver 100 millát és nem kizárt, hogy visszaélnek azzal, hogy külföldi és nem fizetik az albit vagy egyszerűen leélik.
Mondom, 100 millió forint, mindezt havi 500 ezerért, tehát végülis talán 20 év alatt már pluszban leszünk :)
Avagy:
Ti tényleg ennyire hülyék vagytok?
4-es: értelmezési zavaraid vannak?
"Mondanál élhetetlen nyugati várost?
Malmővel ne gyere, mert onnan jövök..."
Teljesen normálisan élhető Malmő (is), nekem semmi bajom nincs és nem is volt a migrikkel.
A kérdező "élhetetlen nyugati városai" akkora baromság, mint ide Lacháza! Kb. úgy "élhetetlenek", mint Lázár Jankó bécsi rettegése...
"Teljesen normálisan élhető Malmő (is), nekem semmi bajom nincs és nem is volt a migrikkel."
És ez kit érdekel?
Úgy nyilatkozol, mintha a te véleményed itt valamit számítana.
Ezzel van a gond, fiam.
"Ezzel van a gond, fiam."
Kisgyerek, a gond a te agyhelyeddel van!
Annyira súlytalan vagy, hogy ha vízbe esel, nem csobbansz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!