Érten, hogy az igazság mindennek előtt van, de nem bántó, hogy a majmoktól származtok?
Ember nem a majmoktól származik, hanem az embernek és a majmoknak közös őse van, ami a törzsfejlődés során külön ágakká vált.
De bármelyik másik ma élő emlőssel vagy élőlénnyel lehet kapcsolatot találni. Kérdés csupán az, hogy a fejlődési láncban való szétválás mikor következhetett be.
Még kizárólag csak az embert tekintve is, genetikailag lehet kapcsolatot találni legközelebbi közös felmenőre. (Mitokondriális Éva)
"Ember nem a majmoktól származik, hanem az embernek és a majmoknak közös őse van"
Ami egy majom volt :XD
Én a Julius Cézártól származom, mondta is nekem, hogy
- Te is a fiam vagy butus! -
Na ugye!
Ahhoz meg nekem semmi közöm, hogy ő kitől származik, de állítólag Vénusz istennőtől apai ágon.
:)
Ami meg a Biblia történetét illeti a jó és a rossz, meg az egyéb tudás fájáról, (jó lenne egy gyümi a C++ ból, kajálnám) számomra azt jelképezi, hogy az emberiség kiemelkedett az állatvilágból.
Illetve talán nem mindenki...
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!