Minek köszönhető ez a kettős mérce egész Európában?
Itt van ugye ez a nagy antifasiszta mozgalom, szépen lázadnak a rasszizmus ellen, amivel végülis nincs is gond, sőt, a vicc az, hogy kifejezetten támogatnám, de:
Csak van egy olyan probléma, hogy ha két holokauszt megemlékezés között beszélni kellene arról, amit Borsodban művelnek a cigányok a magyarokkal, tehát az utcán sétálva kapják az ívet hogy büdös ge ci magyar meg mennek neki, akkor még én vagyok a rasszista??!!
Hát hogy van ez?
Vagy itt van a másik.
Van egy Facebook oldal, Ateista mémbázis.
Elvileg azt várná az ember, hogy hellyel-közzel nagyjából egyenlő arányban megy a poénkodás a vallásokkal kapcsolatban, de igazából meg egy hatalmas Jézus Anti Fan club az egész.
Egyébként nem zavarna, mert nem támogatom a vállasokat, ugyan így viszont zavarna, ha csak Mohamed vagy Buddha kapná az oltást.
Avagy
Miért nincs valóban független, pártatlan oldal, fórum, szervezet, ami tényleg küzd a rasszizmus ellen vagy épp a józan gondolkodás mellett foglal állást?
1, Európában senki nem fog neked a borsodi cigányaiddal foglalkozni. Minek? Engem sem érdekelnek a lőcsei cigányok, magasról teszek rájuk.
2, A kereszténységet meg gondolom azért támadják jobban, mivel Magyarországon nem a muzulmánok vagy a buddhisták akarják az ember fejét belenyomkodni a vallásba, hanem a keresztények és ez sokaknak nem tetszik.
Remélem, segíthettem.
Itt most az országról is beszélek.
Szal totál nem állja meg a helyét.
Jah, 10-ből 1.
De ha gondolod összeszámolom neked, csak aztán nehogy pofára ess.
Nincs it semmi ellentmondás, csak egy tipikus altrightos csúsztató érvelés áldozata lettél. Magyarok elleni borsodi rasszizmusról majd akkor lesz értelme beszélni, ha cigányszervezetek szisztematikusan és kifejezetten magyarellenesen működnek.
A facebook oldalt nem ismerem, de egy magyar oldal esetében értelemszerűen ez csak a kereszténység viszonylatában értelmezhető, hiszen más vallás itthon gyakorlatilag nincs is.
Feltűnt amúgy neked, hogy nálunk a lakosság úgy 99%-a leginkább a kereszténységgel fut össze minden nap? Minek harcoljanak Buddha meg Krisna ellen, amikor az életükben alig vannak jelen? Ennyi erővel lehetne az is a mániám, hogy szűnjön meg Magyarországon az azték napkultusz, mert tönkreteszi a magyar közéletet.
"Magyarok elleni borsodi rasszizmusról majd akkor lesz értelme beszélni, ha cigányszervezetek szisztematikusan és kifejezetten magyarellenesen működnek."
Értem.
Ugye majd akkor is ezt fogod mondani, ha a cigányaid ütni fogják? :)
60%
Kérlek ne erőlködj, nagyon unalmas vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!