Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért van ma Magyarországon...

Miért van ma Magyarországon olyan sok világpolgár, liberális és anttifa?

Figyelt kérdés
Direkt nem úgy írtam, hogy minek köszönhető...
2010. jún. 29. 21:27
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
63%
Nem tudom ,miért van ilyen sok.Romániában pl.töredéke az itteninek.Ott a román-magyar megbékélés mellett is sokkal de sokkal kevesebben vannak, mint itt.
2010. jún. 30. 13:00
 32/40 anonim ***** válasza:
59%

ma 12:00

"Elfogadsz egy kis kenőpénzt, mert tudod, hogy éppen te valaki számára kikerülhetetlen vagy, azért hogy előremenjenek az ügyei. Magánéleti részről meg a fiad bejelenti, hogy búza, a feleségedet, meg a keresztény családmodellt mellőzve megcsalod egy csitrivel."

Bibsi gondolkodásmód. Faxa. Persze az ilyeneket is magyarnak kell tekinteni. Aztán meg hogy nyavajognak hogy a történelem során valahogy sehol se komálták őket mindig üldözöttek lettek. Na vajon miért?

2010. jún. 30. 13:42
 33/40 anonim ***** válasza:
69%

"Azokkal a Magyarokkal van bajom, akik a fajtájukat felsőbbrendűnek tartják a többi felett, továbbá mindenkit utálnak, aki nem az ő véleményüket osztja. Ha valaki ellent mond nekik, az már zsidó, cigány, kommunista, libsi és világpolgár. NA EZZEL VAN BAJOM. Meg a hozzád hasonló netnácikkal, akik kiforgatják más válaszát. Hányingert kapok tőletek."

Te mennyivel vagy különb? Semmivel, ha valaki nem ért egyet veled, akkor netnácizol. Csak azt hiszed, hogy lenácizni valaki nem olyan sértő, mint lezsidózni, vagy lelibsizni. Ha valamit nem tűrsz el másoktól, azt te se tedd meg, különben nincs jogod "hányingert kapni".

2010. jún. 30. 16:39
 34/40 anonim ***** válasza:
0%
De ő azért netnácizott, mert tényleg az... Viszont akit lezsidóznak, nem biztos, hogy az. Meg, ha az is, az nem egy rossz tulajdonság, nem úgy mint a rasszizmus.
2010. jún. 30. 16:46
 35/40 anonim ***** válasza:
80%

Milyen okos érvelés és a zsidók nem zsidók? A cigányok nem cigányok?

Sztem sokan felismerik a zsidókat és a cigányokat, úgyhogy akkor az is jogos.

2010. jún. 30. 16:47
 36/40 anonim ***** válasza:
2010. jún. 30. 18:50
 37/40 anonim ***** válasza:
0%

Itt a neten keresztül felismered? Te egy látnok vagy, leborulok előtted mester!

Ha pedig többszöri elolvasásra sem érted meg az érvelést, sajnállak, analfabéta vagy.

2010. jún. 30. 19:13
 38/40 anonim ***** válasza:
71%

19:13

Milyen érvelés te sötét? Te felismered neten keresztül a nácikat? Te is látnok vagy, ha egy kérdésből és egy-két neked nem tetsző mondatból leveszed, hogy ki a náci. Egyébként a cigányokat speciel a helyesírásukról, a stílusukról és a szóhasználatukról fel lehet ismerni.

2010. jún. 30. 20:23
 39/40 anonim ***** válasza:
20%
Tehát nem érted, rendben. Buta vagy, sajnálom. Nem vitázom hülyékkel, szia.
2010. jún. 30. 20:59
 40/40 anonim ***** válasza:
54%
Ja igen, én vagyok a buta. Volt egy ismerősöm, akinek ez volt az utolsó érve: jól van akkor hülye vagy. Ennyit rólad.
2010. jún. 30. 22:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!