Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért van ma Magyarországon...

Miért van ma Magyarországon olyan sok világpolgár, liberális és anttifa?

Figyelt kérdés
Direkt nem úgy írtam, hogy minek köszönhető...
2010. jún. 29. 21:27
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:

Válaszom ennek a norbi88-nak, utoljára, talán felfogja:

nem forgattam ki együgyű szavaidat, egyszerűen teljesen nyilvánvaló, hogy amikor valaki feltesz egy olyan kérdést, mely a hazáját pusztító libsi mocsok ellen szól vagy inkább ezt meri szóvá tenni, akkor te idejössz és máris óbégatsz, na, ekkor nyilvánvalóvá válik akárkinek, hogy ki is vagy te és hogy ki is számodra az ellenség (ismétlem, ez még mindig Magyarország, hangsúly a szó első részén). Netnáci pedig nem vagyok, ugyanis semmi erre utaló dolgot nem írtam, még a szomszéd népeket sem tartom alsóbbrendűnek ;) szóval a vagdalkozásod nem jött be ;) Vagy ha számodra rögtön netnáci az, akinek nem tetszik, ami ebben az országban megy, akkor ám legyen, az vagyok és büszkén vállalom is.

További válaszokat várok még tisztelettel (kivéve fent említett személy)

2010. jún. 30. 09:58
 22/40 anonim ***** válasza:
38%
Már bocsánat, de itt nincs liberalizmus. Itt kapitalizmus van, ami pusztítja a hazánkat. A liberalizmussal nincs semmi gond, de nincs is...
2010. jún. 30. 11:26
 23/40 anonim ***** válasza:
33%

:) Az a baj, hogy az ilyen báránykádon meg kibucinfón felnőtt tizenéveseknek semmi önálló gondolata sincs, nemképesek logikusan gondolkodni, és folyik a szájukból az értelmetlen divatszöveg. Nem is vitatkozom veled, mert ugyis kiforgatod a szavam, le zsidózol, le magyargyűlölőzöl stb...

De remélem megfogod találni az életbe a boldogságot, mert iszonyatosan rossz lehet ennyi gyűlölettel, üldözési mániával élni... Szánlak.

2010. jún. 30. 11:36
 24/40 anonim ***** válasza:
45%

Norbi!

Én régebben liberális voltam, de mióta jobban megismertem a politikát és a hazai helyzetet, szélsőjobboldali lettem.

Azt kell, hogy mondjam, hogy naívan könnyű liberálisnak lenni, de tanultan nemigen látsz más alternatívát mint a szélsőjobb.

2010. jún. 30. 11:38
 25/40 anonim ***** válasza:
64%
norbi88: ha a két szám a születésed dátumára utal (ami a hozzászólásaidból ítélve elég valószínű), akkor mit tizenévesezel itt? nem vagy te még vén f.sz
2010. jún. 30. 11:46
 26/40 anonim ***** válasza:
46%

"Norbi!

Én régebben liberális voltam, de mióta jobban megismertem a politikát és a hazai helyzetet, szélsőjobboldali lettem.

Azt kell, hogy mondjam, hogy naívan könnyű liberálisnak lenni, de tanultan nemigen látsz más alternatívát mint a szélsőjobb."

Igen, és addig leszel kemény szélsőjobboldali, amíg meg nem kínál egy seftes egy kis olcsó importáruval, vagy a piac, helyet berohansz a lidlibe, mert akciós a paprika. Elfogadsz egy kis kenőpénzt, mert tudod, hogy éppen te valaki számára kikerülhetetlen vagy, azért hogy előremenjenek az ügyei. Magánéleti részről meg a fiad bejelenti, hogy búza, a feleségedet, meg a keresztény családmodellt mellőzve megcsalod egy csitrivel. Annyit tudsz felmutatni max., hogy utálod a cigányokat.

2010. jún. 30. 12:00
 27/40 anonim ***** válasza:
45%

Najó. Először is 34 éves 1 gyerekes apa vagyok, és tényleg remélem, hogy nem vagyok még vén f.sz mint ahogy az előző kommentelő írta :)

Az előtte lévőnek meg annyit, hogy libsiből nem lesz hirtelen szélsőjobboldali. Pont a libsi világszemlélet miatt, mindenkit tisztelünk, nem nézzük le a homókat, ciggereket négereket komcsikat stb... És amúgy is, ez egy életfelfogás, életstílus ha szabad így fogalmaznom, és semmi köze a politikához. Ebből látszik, hogy amit írtál, az hazugság.

Azután pedig én egyáltalán nem vallom magam liberálisnak, mert nem értek egyet jópár nézetükkel. Ha már itt tartunk akkor inkább erős baloldali nézeteket vallok. Vallásos se vagyok, szóval nekem tökmindegy hogy az ember akivel beszélek éppen zsidó e, vagy keresztény. Ennyit rólam :) Jah és a 88 pedig a kedcenc számom, ennyi

2010. jún. 30. 12:02
 28/40 anonim ***** válasza:
55%

A válasz írója 42%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:00

Hű! Tök jó, hogy jobban ismered az életét, mint ő mege.

Hogy a kérdésre is válaszoljak, azért mert divat.

Vannak nem divat liberók is, de az elenyésző kisebbség.

Az anntifák pedig szerintem egytől egyig kattantak.

A világpolgárokat nem is értem. Azt mondják a világ az otthonuk, valójában nincs otthonuk. A nagy semmihez sem kötődéssel önmagukat rekesztik ki, mégis más a hibás.

2010. jún. 30. 12:10
 29/40 anonim ***** válasza:
58%

"

Igen, és addig leszel kemény szélsőjobboldali, amíg meg nem kínál egy seftes egy kis olcsó importáruval, vagy a piac, helyet berohansz a lidlibe, mert akciós a paprika. Elfogadsz egy kis kenőpénzt, mert tudod, hogy éppen te valaki számára kikerülhetetlen vagy, azért hogy előremenjenek az ügyei. Magánéleti részről meg a fiad bejelenti, hogy búza, a feleségedet, meg a keresztény családmodellt mellőzve megcsalod egy csitrivel. Annyit tudsz felmutatni max., hogy utálod a cigányokat."

Ha szerinted attól vagy szélsőjobboldali, hogy ezekhez a sztereotípiákhoz tartod magad, akkor azt ajánlom ne foglalkozz többet a politikával, vagy legalábbis csak a politikai spektrum bal felére koncentrálj. Te is jobban jársz azzal.

2010. jún. 30. 12:19
 30/40 anonim ***** válasza:
15%

Ha szerinted attól vagy szélsőjobboldali, hogy ezekhez a sztereotípiákhoz tartod magad, akkor azt ajánlom ne foglalkozz többet a politikával, vagy legalábbis csak a politikai spektrum bal felére koncentrálj. Te is jobban jársz azzal.

Politikai irányzathoz kötni saját magunkat a legnagyobb önámítás. Minden ember ugyan olyan sz@rházi. Teljesen mindegy melyik oldalon kaparod a saját gesztenyédet. Ha valaki szélsőbal vagy szélsőjobboldalinak vallja magát azzal a saját tehetségtelenségét reklámozza. Ennyi erővel egy árcímkét is magára ragaszthatna és egy táblát: Vegyetek meg kilóra! felirattal.

2010. jún. 30. 12:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!