Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a legtöbb...

Miért van az, hogy a legtöbb nőgyűlölő, alt right mind ilyen kopaszodó, munkásosztálybeli 50-es férfi?

Figyelt kérdés
[link]
2019. jan. 13. 15:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Azért,mert ezekkel nem dugna senki ingyen,meg pénzért is csak nagyon sokért...
2019. jan. 13. 23:32
 12/14 anonim ***** válasza:
12%

"A legtöbb nő feminista? Nagy francot. A legtöbb nőt egyáltalán nem érdekli ma ez, mert meg kell élni és fenn kell maradni."

Azt, hogy meg tud élni és fenn tud maradni egy nő egyedül is, nem csak feleség lehet, pont a feminizmusnak köszönhető.

"Kopaszodó, munkásosztálybeli, majdnem 50-es férfi vagyok, mint ilyen nagyon sok hasonló korombélit ismerek, egy sem nőgyűlölő mint ahogy én sem vagyok az."

Logikából te sem voltál valami erős. A kérdező nem azt mondta, hogy "minden ötvenes, munkásosztálybeli férfi nőgyűlölő". A te logikáddal élve ha valaki megkérdezi, hogy "miért mennek a legtöbben nyáron szabadságra", akkor ha én beírom, hogy télen szoktam, akkor már nem lesz igaz, hogy a legtöbben nyáron mennek?

2019. jan. 15. 20:40
 13/14 anonim ***** válasza:
55%

"Azt, hogy meg tud élni és fenn tud maradni egy nő egyedül is, nem csak feleség lehet, pont a feminizmusnak köszönhető."

Te meg szövegértésből nem vagy erős. Leírtam, hogy mérsékelten feminista vagyok, nem az eszmével van bajom, egyetértek vele, hanem a negyedik generációs túltolásból.

A feminizmusnak több hulláma volt, eltérő emberképpel, célokkal, nőképekkel. Nem egy monolitikus valami. Megvannak a maga mérsékeltjei, mensevikjei, bolsevikjai. Akik egymást sem feltétlenül kedvelik.

A 20. század során a kommunisták zömét kommunisták mészárolták le. Csak, hogy szemléltessem, mivel nem értek egyet.

2019. jan. 17. 20:06
 14/14 anonim válasza:
56%
Kérdező az írása alapján amúgy tipikus feminista, de nem az a fajta akivel leülhetsz beszélgetni,hanem akivel amint nem értessz egyet a fejedhez vágja a szokásos jelzőit majd sietve hazamegy,ahelyett hogy befejezné a vitát.
2019. nov. 5. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!