A magyaroknál miért van a Szilveszter ennyire felfújva?
Most máskor nem tudnak bulizni, vagy jól érezni magukat?
A fiatalabb korosztálynak nem jelent semmit, max az öregebbeknek, akik a munka, család, stb. miatt egész évben gürcölnek, és 365 naponta 1x jól érzik magukat...
"A fiatalabb korosztálynak nem jelent semmit, max az öregebbeknek"
A fiataloknak ugyanúgy egy új év kezdődik. Ezt van, aki így éli meg, van, aki úgy. Idősebbek között is sokszor csak annyi, hogy "na, egy újabb év", isznak egy pezsgőt éjfélkor és kész. Én azt látom, hogy pont a tizen-huszonévesek buliznak többet, jobban.
"az öregebbeknek, akik a munka, család, stb. miatt egész évben gürcölnek, és 365 naponta 1x jól érzik magukat..."
Nem tudom, hogy öregebbnek számítok-e. Közel 20 éve dolgozok, és az a helyzet, hogy messze nem egy napot érzem jól évente. És a nem annyira partiarc ismerőseim sem. Kérdés, hogy ki mit nevez annak, hogy "jól érzi magát" (egy társaságban). Abból nyilván már kinőttünk, hogy seggrészegre igyuk vagy drogozzuk magunkat.
"A magyaroknál miért van a Szilveszter ennyire felfújva?"
A világ legnagyobb részén megünneplik az új évet, illetve elbúcsúztatják az ó évet. Ez nem magyar szokás/hagyomány. Sőt, szerintem abszolút semmi sem történik itt, a világ többi részéhez képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!