Hogy alakult ki a magyaroknál hogy Németország lett az etalon?
Ahogy elnézem Magyarországot olyanná akarják tenni mint Németország.Erős , nagy , fejlett , high- tech.És példaként , "führerként" tekintenek Németországra az az etalon.
És a magyarok kedvenc kivándorlási célországa Németország.
Hogyan alakult ki ez a Németország "imádat"?
Mert nem hiszem hogy a német autók vagy a hasonló kultúra miatt.
Ahogy elnézem az újonnan épült családi házak is pont olyan stílusban épültek mint a németeké.
Miért nem Franciaország , Hollandia , Anglia vagy Olaszország lett az etalon?
Semmi bajom a németekkel ne értsetek félre , sőt szeretem a német embereket és magát Németországot is csak pusztán kíváncsi vagyok.
"Hogy alakult ki a magyaroknál hogy Németország lett az etalon?"
A Német műszaki kultúra és mentalitás tiszteletre méltó, nemcsak a Magyarok tekintenek fel a Németekre de szinte az egész UNIO is elismeréssel beszél róluk.
Erről beszélgettem egy német barátommal is.És ő is kérdezte hogy a magyarok miért vannak ennyire oda Németországért.
Bár az átlag németnek annyi jut eszébe Magyarországról hogy gulyás meg jó nők.
Hát azért ez így elég sarkos!
Bár az igaz hogy pl a szélsőjobbosok a 2. vh miatt sorsközösséget éreznek velük. Közülük kerülnek ki azok akik a zsidógyűlölet miatt gondolnak rájuk "elv-társként".
Bár ami vicces hogy ugyan ezen emberek akár itt a GYK-n a németek gazdasági gyarmatosításáról beszélnek amit meg kell állítaniuk!
Magyarán ők egy elég skizofrén állapotban vannak...
De az ÁTLAG emberre(tehát nem a magyarkodókra vagy szélsőjobbosokra) igaz hogy tisztelik a német teljesítményt, bár nem hinném hogy bármiféle imádat lenne bennük.
Lásd Orbánt aki adta nekik a kokikat és elküldte a németeket a fenébe nagy röhögések közepette! Hogy nemsokkal később meg ezzel ellentétes nyilatkozatot tegyen a Mercedes gyár kapcsán...
És a véleményem: sokat tanulhatnánk a német takarékosságról, szervezettségről mert baromira le vagyunk maradva! Még annak ellenére is hogy azért a valóságban nem ennyire szép a kép...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!