Mitől vannak Franciaországnak ilyen jó demográfiai adatai?
úgy h tele van bevándorlóval..csalóka a kép ám. Árnyaljuk egy kicsit ezt a "jó" demográfiai adatot: vannak olyan régiók Frankreich-ben, ahol már többen vannak az "idegenek" mint az őshonos fehár franciák. Gondolok itt az arabokra,feketékre stb. Azis érdekes, h az ott született, már francia állampolgárokként hány százaléka lehet olyan, akinek afrikai eredetű szülei/szülője van. És akkor még nem besézltünk Francia Guyana-ról vagy több más tengerentúli francia megyéről.
Nem tudom h megéri ez a franciáknak, mindenesetre Európa legvegyesebb "nemzete" hasonló az Usa-hoz, Kanadához.
Németország más, ott öregedő a társadalom, és nem jellemző annyira ez a sok beávndorló,mint a franciáknál, persze itt is van egy kb 6 milliós török kisebbség, ám szerintem a törökök többségét könnyebben be lehet integrálni, mint egy feketét vagy arabot.
Németországban a törökök olyan funkciót töltenek be mint a jenkiknél a mexikóiak.Ők végzik az alja munkát.Wc pucolás , takarítás meg egyebek.
Németországban szinte hierarchia van.
"De ezt hogyan mérik, mikor a bevándorlók is francia állampolgárok? Szerintem nem lehet különválasztani a kettőt."
A bevándorló nem lesz azonnal francia állampolgár, meg ott is vannak etnikai, vallási, stb. felmérések, mint Magyarországon.
"Igen tudom hogy a bevándorlók miatt is.De maguk a franciáknál is nagyobb a gyermek vállalási kedv.És több gyereket csinálnak."
És hány gyerek van marseille-i, vagy lyon-i bevándorló családban és mennyi egy bourgogne-i franciának?
Nézz meg egy Luc Besson filmet. Tudom, tudom, az csak egy film, de ebben az esetben élethű, és ha valaki nem tud lemenni megnézni egy "gettót" akkor a filmen keresztül átjöhet.
Egy algériainak mondjuk van 4-5, egy franciának (itt most a fehér franciát értem) jobb esetben 2-3. A feketékről nem is beszélve. A bevándorlók gyarapodnak. Ez a titok nyitja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!