Megjön a szoc segély még szilveszter előtt? Tavaly megjött csak azért.
Ennyiből látszik mennyi idióta van Magyarországon:))) Nem tudjátok mi a helyzet,de már ide pofátlankodtok a nagy "okoskodó" szövegetekkel.:) Ha ennyire nagy a pofátok csöngessetek be minden róma házba hogy menjenek el ő is. Legalább én magyar vagyok.:) De tuti nekik nem mernétek a szemükbe mondani...
Egyébként meg még így is jobban teljesítek mint ti.:) De ha a politikusok lophatnak,akkor énis. ;)))
És ha magyar vagy akkor mi van? Ez még nem jogosít fel arra, hogy lopj, élősködj.
Egy élősködő, tolvaj magyar semmivel sem különb mint egy cigány! Pont.
"lopni" nem lopok.:) de nekem nem az a legfontosabb,hanem a családom,hogy ők legyenek biztonságban...Tudod... itt ahol élek eleve nincs is munka...
Sok munkám volt már életem során nem azzal van a baj,hogy nem dolgozok. Most is dolgozom csak külföldön.:)
Nem fogok itt rohadni sza.ros 50 ezerből,3 gyerekemre,számlákra,unokámra,lakásra,beteg férjemre stb stb.
Ha másnak megfelel akkor próbáljon így élni,nem értem neked pl miért fáj az ha én ezt teszem:) Semmi sem fog változni tőle. Max a nyugdíjazás,de mire kb nyugdíjas lehetsz addigra már meg is halsz.:)
"Most is dolgozom csak külföldön.:) "
Akkor mégis csak lopsz! A magyar államtól! Szociális segély kell, de közben dolgozol külföldön. Szégyelld magad! Nem azért mert külföldön dolgozol, hanem azért, mert meglopod a magyar adófizetőket!
Na de már látom,hogy miért nincs fent ilyen kérdés,mert normálisan nem tudtok válaszolni,csak idepofátlankodni.:))
Egyébként meg nem nekem kell csak a lányomnak,de azért vicces volt.
Kösz a válaszokat.
Esetleg ha normális ember jön és a kérdésemre válaszol azt még megköszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!