Miért aggódnak sokan a fejlett világba történő bevándorlás miatt?
Minden nagy tudós koponya egyetért abban, hogy az évszázad közepére a gépek utólérik intelligenciában az embert és megoldják majd a problémáinkat. Erre az időre még a legpesszimistább előrejelzések szerint is csak a lakosság 15-20%-a lesz muszlim hátterű, a vallásról pedig egyre jobban lejönnek ezek a csoportok, tehát integrálódnak az európai kultúrába.
De éppen ezért nem értem a globális felmelegedés miatt hisztizőket sem, mert a fejlett technika azt is megoldja majd.
"Már leírtam, hogy integrálódnak és elvesztik a hitüket."
Mivel még te magad sem hiszed el amit leírsz, mi sem fogjuk.
A muszlim egy offenzív vallás.
Ilyenre van programozva.
Minél többen lesznek, annál szélsőségesebbé vállnak.
Közel keleten egymást is írtják a siíták és szunniták.
Először a kereszénység elnyomása lesz a céljuk Európában, utána az egyre szélsőségesebb irányzatok elnyomják a megengedőbbeket.
"Az emberi természetet nem alakítja át a technikai fejlődés"
Ez a legnagyobb butaság, amit hallottam. :D A fejlett világban ennek pont az ellentéte tapasztalható, az emberek nyugisabbak és kényelmesebbek lettek a jóléttől.
14
Nem lettek "nyugisabbak". El vannak zsibbasztva, le vannak nyugtatva, mindenféle dolgokat szednek és szenvedélybetegek.
Leginkább elvesztik -elveszítjük- az emberségünket. Nyerni akarunk, a végterméket akarjuk a termékek megcsinálása helyett. Elveszítjük a kontrollt a folyamatok felett, ahelyett, hogy mi határoznánk meg. Nem vállalunk kockázatot, hagyjuk, hogy teljesen kiszolgáltatottá tegyenek bennünket.
Ahogy elfogynak a "jólétet" messze megtermelők, akik átvándorolnak a termékeik után, életképtelen lesz a nagyvárosokba zárt tömeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!