Az igaz, hogy a nácik között sok volt a vegetáriánus, mert nem akarták beszennyezni magukat alsóbbrendű élőlényekkel?
Aki lényegesen intelligensebb, az nem robbant ki háborút.
Vagy nem hazardíroz annyit, ami elvezet ehhez az úthoz.
A kérdésed elég fura.
A növények is élőlények, és alsóbbrendűek az állatoknál akkor most hogy is van? :)))
Szerintem ez csak valami pletyka. Háborús időkben nem igazán válogattak az emberek, hogy mit esznek. Azt ették anno ami volt és amitől energiájuk is volt. Ez a vegetáriánus agymenés szerintem a nácik között nem volt népszerű.
Hitler köztudottan állat védő volt.
Még lehet keresgetni, ez csak az első cikk volt. Hitler állatok iránti szeretete és spirituális dolgok miatt volt vega. De ez a legtöbb nácira nem volt igaz. Hitlert sok minden érdekelt. Szerette az állatokat, jó festő volt, érdekelte a tudomány stb stb... De csak a "munkássága" miatt emlékeznek rá legtöbben.
'jó festő volt,'
Nem kötekedés gyanánt, de a festészeti tudománya ahhoz nem volt elég jó, hogy a Bécsi Művészeti Akadémiára bejusson, pedig egy időben ez volt a célja.
#6,
Nem azt mondtam, hogy zseniális festő volt. De több műértő szerint jó festő volt és értékesek is a művei (bár viszonyítás kérdése), de szerintem ez azért is van mert morbid módon, de Adolf Hitler neve nagy hírnek örvend világszerte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!