Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Lehet egy vegetáriánus ország...

Lehet egy vegetáriánus ország versenyképes?

Figyelt kérdés
Szerintetek mekkora hátrányt okozna egy országnak, ha a lakosai egységesen úgy döntenének, hogy nem kívánnak állatokat megölni, hogy megegyék őket, hanem vegetáriánusok lesznek? Hogyan és mit kellene megváltoztatni az adott országban, hogy ez megvalósulhasson? Milyen hátrányokkal kellene számolni? Milyen eredménnyel járna összességében egy ilyen változás?
2015. szept. 28. 19:09
 1/6 anonim ***** válasza:
38%
lsd India
2015. szept. 28. 19:22
 2/6 A kérdező kommentje:
Indiában töltik a legtöbb időt olvasással az emberek a világon. Azt ne kérdezd meg, hogy az olvasás mennyisége hogyan függ össze a versenyképességgel, mert nem tudom, csak gondoltam folytatom a gondolatodat.
2015. szept. 28. 19:33
 3/6 Dymo ***** válasza:
Akkor valami egészségügyi könyvet is olvashatnának, hogy ne dobálják bele az összes szemetüket, halottaikat a Gangeszba, majd fél méterre fürdőzzenek tőlük.
2015. szept. 28. 23:05
 4/6 A kérdező kommentje:

Na jó. Látom így nem fog menni.

Érveket várnék, nem utalásokat, vagy érzéseket a világról.

Ez, hogy "India" nem egy érv, legalábbis nekem nem tűnik annak.

A másik, hogy attól, hogy úgy érzi valaki, hogy az is rossz, hogy nincs világbéke a világon, meg az is, hogy nem fürdenek az emberek, attól még nem világított rá a kettő közötti összefüggésre. Összefüggés azt jelenti, hogy pl. az egyik a másikat okozza, vagy egymást erősítik, vagy egyik a másiknak egy részesete, vagy, hogy a megnevezett szempontból egyiknek ilyen és ilyen hatása van a másikra.

2015. szept. 29. 13:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Ma kimegyünk az erdőbe gyümölcsöt gyűjteni, ha visszajöttem megírom az ezzel kapcsolatos gondolataimat, addig elmélkedek rajta. :)
2015. okt. 3. 09:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem mert két férfi nem tud szaporodni
2015. okt. 20. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!