Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Magyarországon lesz még...

Magyarországon lesz még valaha jó ország?

Figyelt kérdés

Tehát gazdaság szempontjából. Lesznek -e itt még olyan magasak a bérek, mint a nyugat-európai országokban vannak?

Ha a Jobbik esetleg kormányzásra kerül, akkor véleményetek szerint lesz -e változás? Vagy érdemes minél előbb elmenni ebből az országból, mert jelentősebb változás úgysem lesz?

2015. szept. 22. 10:57
 1/7 anonim ***** válasza:

Mi az hogy lesz-e még, soha nem volt itt nyugati életszínvonal meg nyugati bér.

A Jobbik meg inkább kelet felé húz szal felkészülhetsz a 20 ezer forintos minimálbérre.

2015. szept. 22. 11:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Persze, hogy lesznek.
2015. szept. 22. 11:00
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szóval egy olyan párttal akarsz nyugati életszínvonalat építeni, amelyik utálja a nyugatot és közben a keleti diktatúrákhoz húz? :D
2015. szept. 22. 11:02
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem. Csak szerintem esélyes, hogy más párt kerül hatalomra 2018-ban, és talán a Jobbik a befutó.
2015. szept. 22. 11:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Légy a változás te magad. Miért mindig mindenki a kormánytól várja a megoldást...
2015. szept. 22. 13:21
 6/7 anonim ***** válasza:

Majd ha a magyaroknak nem lesz elég Mutyiország, akkor igen.

De amíg a többségnek tökéletesen megfelel a jelenlegi állapot, addig nem.

2015. szept. 22. 13:25
 7/7 anonim ***** válasza:

Magyarország szerintem már meg sem érdemli. Magyar vagyok én is, de szerintem itt sosem lesz olyan életszínvonal amely kielégítő volna számunkra.

A sok igazmagyar a jobbiktól várja a megváltást, akik ahogy fentebb írta valaki az oroszok felé húznak, akik egykori megszállóink voltak és ránk hozták a kommunizmust.

Nem tetszik a jobbik elképzelése. Most a Fidesz van hatalmon, és az az érzésem ez is marad egy ideig, mert az ún- "Orbán rezsim" (ahogy a tévében fogalmaztak) bevált, úgy ahogy, az MSZPtől legalábbis többet ér.

Igen lehetne jobb, igen tényleg rossz a mai helyzet, lásd Stadionok, Felcsút, stb virágzása, egészségügy és oktatási rendszer hanyatlása.... De ahogy észrevettem Orbánék is inkább kelet felé hajolnak.

Szóval a mai tényállás szerint egyik párt sem nyeri el a tetszésem.

Nyugat-Kelet Önpusztító menekültbefogadóhálózat - Maffiaszervezet. Nem is tudom merre kéne húznia Magyarországnak, a helyükben maradnék a fenekemen és megpróbálnám nem a mások kegyeit keresni.

2016. jún. 6. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!