Mi a velemenyed az ujkori nepvandorlasrol? A kormanyok latszatmegoldasairol? Europa hosszutavu es vegleges tonkretetelerol-atalakitasarol?
Ha lehetseges nem a jo fizetesert propagandat szoro emberek velemenere vagyok kivancsi ha nem haragusznak.
Tisztelettel :A kerdezo.
Latom,a legnagyobb baj a nepvandorlassal,hogy ekezetek nelkuli a kerdes,sajnalom,ha a kerdes mit olyan nem erdekel.Pedig en azt gondolom,hogy a kontinensunk tulelese a tet.Mar mint ebben a hagyomanyos formaban,es teged az ekezetek zavarnak.....szamomra megvan a valasz .1. nagy az erdektelenseg,a kis dolgok sokkal jobban foglalkoztatjak az embereket,sajnos nem birjak felfogni a bajt, nem ,hogy tegyenek ellene.2.Van aki aggodik,ez felfogja es kinyilvanitja a velemenyet,sqjnos e kerdes szerint fele,fele aranyban gondolkodnak igy az emberek. Amugy nem mindenkinek van magyar billentyuzete,mert nem mindenki el Magyarorszagon.
Szamomra sajnalatos ez az erdektelenseg ami a valaszok szamat illeti.Ez szamomra boritekolja a jovot.
Koszonom mindkettotoknek a valaszt.Tisztelettel:a kerdezo
Én sem Mo- on élek. A magyar billentyűzet pillanatok alatt átállítható, baloldalt ahova EN van írva ráklikkel az ember, kijön az is, hogy HU. Ráklikkel a HU-ra, és attól fogva a 0 helyett ö , mellette az ü, jobbra alatta az ő ú ,stb. Igaz, hogy akkor sokminden még máshogy van, de hamar meg lehet szokni.
És az is igaz, hogy meg kellett kérnem valakit, hogy segítsen, de tényleg kb. 2-3 perc alatt alatt megcsinálta.
Igaz, hogy nekem fontos volt. Csak, mert. A nyelvújítókra gondolva, és egyetértve G.B.Shaw-val, aki szerint irigyelhetőek vagyunk ilyen gyönyörően felépített nyelvvel. Ő csak tudhatta, nem? A hagyatékát is fölajánlotta, hogy az angol nyelvet a magyarhoz hasonlóvá reformálják. Persze, nem akadt, aki vállalta volna. Angolok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!