Szerintetek hazaáruló, aki külföldre költözik, miközben itthon is meg tudna élni?
Figyelt kérdés
tegnap 21:19
2/7 anonim válasza:
Nem: ha tudja a tudását hasznosítani, és ott nem a társadalom tartja el, akkor ezzel nincs gond. Viszont...
3/7 árokpart válasza:
Egyáltalán nem. Különböző emberek vagyunk, különböző mentalitással. Jómagam pl. származásomat tekintve anyai ükapai részről dél-olasz-osztrák keverék vagyok , ezért remekül érezném magamat Nápoly és környékén, remekül is éreztem magamat mikor kirándultunk arra és ott éreztem magamata lényegében önmagamnak.
4/7 anonim válasza:
nem tudom hogy a huszonegyedik században miért tartunk még mindig ennél a begyepesedett hisztihez, hogy élni csakis egyetlen, politikai szerződések és megállapodások alapján megállapított x négyzetkilométeren lehet, mert különben jajj de nagy bajok lesznek...
5/7 anonim válasza:
Ha rossz kapcsolatban vagy és a barátnőd mondjuk lehúz, bántalmaz, kihasznál akkor vajon maradnod kell ebben a toxikus kapcsolatban vagy ki kell lépned belőle?
Ugyanez igaz arra is hol élsz
6/7 anonim válasza:
Ezeket a naci marhaságokat el kell felejteni 2025-ben. Az ember ma már eldöntheti hogy melyik országot választja hazájàul. Nem azon múlik hogy hova születsz.
7/7 anonim válasza:
Most akkor jól értem, ha, valahová születsz, el kell fogadnod, és ott kell leélned az életedet?
Ezt diktatúrának nevezik, Észak-Koreában van ilyen.
Akkor a világon mindenki hazaáruló, aki maga akarja irányítani az életét?
Jó nagy agymosás ez, hasonló, mint a vallás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!