Miért nincs Orbán Viktor közvetlen közelében (Pártjában) valaki, aki azt mondaná, hogy Viktor ezt már ne, ez túlzás, vagy valamit?
-magánnyugdíj-pénztárak államosítása
-korkedvezményes nyugdíj megszüntetése
Választási rendszer megváltoztatása (úgy hogy persze a fidesznek kedvezzen)
-Ceu ellehetetlenítése
-rabszolga törvény
-látványsportokba tolt közpénzek milliárdjai(inkább tolták volna az égészségügybe)
Stb.
"A járulékfizetésért cserébe az államnak kötelezettsége volt nyugdíjat fizetni és ingyenes orvosi ellátást biztosítani."
Jó kis gyászbeszéd de te magad sem hiszed el hogy a világon létezzen fejlett civilizáció ahol a kormány ténylegesen nem fizetné ki a nyugdíjakat.
Ez még az alkotmányba is bele van foglalva ha jól emlékszem ,az hogy te ezt komolyan letudtad írni csak a gyűlölködésedből fakadó vak hitednek tudom be.
A valóságos példák pont azt mutatják hogy mikor már mindenhonnan elfogyott a pénz a kormány még mindig a nyugdíjasok fenekét nyalja , nyugdíjemelés, erzsébet jegy, prémium, 13. havi, ha kell IMF hitel, krumpli osztás stb.
Ez független a kormánypártoktól, mindenki ezt csinálja-ta hiszen komoly szavazóbázis amit meg kell tartani!
Nem túl sok logikai készséged lehet ,a nyugdíjak tényleges ki nem fizetése az egyenlő az ország gazdasági összeomlásával és a kormány végérvényes bukásával.
De nem is értem miért kell erről beszélni mikor nem hogy gazdasági bukás nincs a láthatáron és nyugdíj ki nem fizetés hanem rekord gazdasági növekedés 5% feletti a rendszerváltás óta ,nem én mondom hanem egy baloldali gazdasági szakértő majd keress rá ha meg akarsz cáfolni.
Ingyenes orvosi ellátás ? :D Ezen besírtam , te nem röhögöd el magad amikor ilyeneket írsz. Aki nem akar négy hónapot várni egy MRI re az most is fizet magánorvosnak mint a katonatiszt , csak a nyugdíjas nyanyák ülnek az ingyenes orvosi rendszerben és várják a sorukat.
Mi az ingyenes te álszent amikor a szülész megmondja hogy 50 rugó lesz a szülés , meg 10 betegből 9 eleve úgy megy a kórházba műtétre hogy viszi a táskában a pénzt nehogy valamit rosszul csináljon a professzor úr.
Zacher Gábor egy órás nyilatkozatában leplezte le a korrupt orvosokat akik fenntartják ezt a mocskos rendszert mert 6 misit keresnek zsebbe havonta ,közben meg azzal etetik a népet hogy szegény orvosok balkáni fizetésért műtenek , miért nem emeli a kormány 2 misire az alapjövedelmüket hogy felzárkózzunk a nyugathoz. Az egész orvos banda összezár és nem engedi hogy 2misi legyen a fizetés mert akkor 4 misitől esnek el átlagosan.
A felvételt pár nappal töröltette Zacher mert rájött hogy akar még orvos lenni ebben az országban és nem egészséges a fecsegés.
Szóval mindenről a kormány tehet mindig ,és soha semmiért nem felelős a polgár aki játsza a polgári szerepét és fenntartja a korrupciót.
Azzal is nagyon mellélőttél mintha nekünk alanyi alapon járna az egészségügyi ellátás.
Mert miért járna ez neked mert te magyar vagy és USA ban miért nem jár az ottaniaknak ?
Ezt a hülyeséget is csak jól bemagyarázták a fejedbe közben sehol nincs ingyenes ellátás . Mindenütt biztosító cégeknek vagy kormányoknak fizetsz és valamit visszakapsz de nem minden szolgáltatást.
És ha nincs elegendő adóbevétel az állami ellátásodra az miért mindig a komrány felelőssége?
Te soha nem lehetsz hibás ugye semmiben ,te minden alkalmazottad után minden évben befizeted a teljes munkaidő utáni és a szakmájához mért járulékokat?
Á biztos nem minimálbérre vannak bejelentve a fél ország de közben kitermelünk annyi lóvét hogy komplett gazdag kertvárosok jöttek létre az elmúlt 20 évben és olyan üveg lakóparkok hogy 5-800e ft négyzetméteren mennek el a lakások.
Tudod komám itt van az a lóvé ami adó formályában hiányzik az egészségügyből meg nyugdíjból és ez ellen senki nem tesz semmit mert padhelyzet , ha a kormány kisajtolná a vállalkozóból ezt a lét az fogná magát és elmenne külföldre ,megint összeomlana a gazdaság és ugyan ott vagyunk .
Ezért van az hogy mindig a legalját kell adóztatni kis mértékben mert ők nem tudnak kilépni a mókuskerékből , a felső réteghez nem nyúlhatsz hanem ki kell nyalnod a sggét ha azt akarod hogy egyáltalán munkahelyet biztosítson.
Fel tudod sorolni hogy miért takarodjon Orbán de nem tudsz felsorolni a tudásoddal egyetlen megoldást ami jobb lenne a kritizált pontjaiddal.
Te nem kapod meg a fidesz alatt kétszeresére emelkedő minimálbéreket (2019)? te nem kapsz családi támogatást? A te lakásod ára nem emelkedett másfél kétszeresére?
Nem tudsz kiharcolni magadnak normális bért miközben szakmunkás hiány van?
És ha annyira rossz volt az Orbán terror 8 éve hogyan írnád le azt a forgatókönyvet amiben nem Orbán hanem az ismert ellenzék közül valaki kormányoz?
Ha nem Orbán kormányozna akkor most tényleg reális statisztikai alapon jövendölve miben nyújtott volna többet a magyar nép ? Ha nem O1G kormányoz akkor mindenki szentül befizeti az adót? Az orvosok nem fogadnak el hálapénzt? Az unió több pénzt utal 40cm es kilátó építésre?
Megmarad 10 év alatt 350millárd stadionra elkúrt pénz?
Kinő az alföldön 4 olajkút és a GDP nk megüti németo ot vagy az ásványvizeket adjuk el olaj áron? :D
Végre lesz wc papír a kórházakban?
Nem fogunk a facebukon olyan fényképeket látni ahol egy kórház omladozó belseje van meg egy üres tányér és alá írva hogy szr ez az ország?
Ezek örökzöldek tök mindegy ki kormányoz ilyen kártyákat mindig elő fognak húzni az ellenzékiek mert nincs más lehetőségük a figyelemfelkeltésre.
"Nem nekem kell tudnom mi ellen tüntetek mert én nem tüntetek semmi ellen."
Miért, ki mondta neked, hogy én tüntetek?
"De köszönöm hogy végre beismerted fogalmad nincs mit tartalmaz a közel 55 pont munka törvénykönyve módosítás."
Hm...kezdem értrni, hogy gyártja a "híreket" a lajájmédia. Hasraütnek, rákenik az ellenzékre és lehozzák. Ezt mintáztad most.
Pintosan tudom, mit tartalmaz a törvény. Veled ellentétben én értem is. Itt a titok kcsa.
"Azért vagytok halálra ítélve mert nem is takargatjátok a tudatlanságotokat , mint amikor bangó né élő kamerába mondja hogy játszuk meg hogy éppen ki akarnak végezni a földön fekve."
Mondjuk ha bem az origo kivágott helenetét néznéd, más színezetűvé válna a sztori, de tapasztalataim alapján a magadfajtát ritkán érdeklik a tények.
"Aztán mikor valaki számonkér hogy mi alapján tüntetsz mekegsz makogsz a kamerába"
Aha...ha tudnád hány iyen sötét fideszest láttam tüntetni... Tök igazad van. 😉
"jobb eseteben eszedbe jut néhány ellenzék által kitalált álhír és benyögöd hogy nem akarsz 400 órát dolgozni meg hogy nem fizetik ki 3 évig."
Milyen szerencse, hogy a magyar idők, origo és társai mértékadó, jajj de őszinte sajtóorgánumok. Ja, mégsem...
"A demokrácia és százalékokkal való maszatolást az ellenzék hozta a köztudatba így nem bántalak érte te csak egy egyszerű hiszékeny érzelmi alapon politizáló vagy és nem érted miért értelmetlen a matekolásod."
Pontosan. A maszatolást valóban az ellenzék hozta a köztudatba 2004-ben. Ki is volt akkor ellenzékben? 🤔
Jelenleg a kormány az, amelyik maszatol. Maszatol akkor, amikor országos támogatottságról hazudik, maszatol akkor, amikor azt állítja, hogy a magyarok többsége rá szavazott. Ilyenkor sajnos a százalékokkal muszáj pofán legyinteni őket is és benneteket is, akik benyelitek a maszlagot. A kommunikációtoknak pedig van kettő gyenge pontja. Az egyik, amikor ezeket a tényeket úgy magyarázzátok félre, hogy szerintetek az ellenzék magát tekinti győztesnek. Kamu, kispajtás. Ezt csak ti forgatjátok ki.
A másik, hogy a választások során a leköszönő kormány munkájáról mondunk véleményt. Aki elégedett volt (vagy megetették) az megint rájuk szavazott. Aki nem vol elégedett, az meg másra. A választási eredmény alapján pedig a szavazól 49%-a szavazott a fideszre, 51 pedig ELLENE.
Ez hol jelenti azt, hogy az ellenzék magát tekinti győztesnek?
Jó reggelt kívánok!
"Jó kis gyászbeszéd de te magad sem hiszed el hogy a világon létezzen fejlett civilizáció ahol a kormány ténylegesen nem fizetné ki a nyugdíjakat."
A hit és a tény nem keverendő. Engem ez utóbbi érdekel.
"Ez még az alkotmányba is bele van foglalva ha jól emlékszem"
Hogyne, valaha bele volt. Most már nincs. Igaz, alkotmány sincs.
"A valóságos példák pont azt mutatják hogy mikor már mindenhonnan elfogyott a pénz a kormány még mindig a nyugdíjasok fenekét nyalja , nyugdíjemelés, erzsébet jegy, prémium, 13. havi, ha kell IMF hitel, krumpli osztás stb."
Persze. Most. Mi a garancia arra, hogy ezt megteszi jövőre is?
"Ez független a kormánypártoktól, mindenki ezt csinálja-ta hiszen komoly szavazóbázis amit meg kell tartani!"
Meddig számít a szavazóbázis? Na, meddig? Kitalálod, vagy súgjak?
"Nem túl sok logikai készséged lehet ,a nyugdíjak tényleges ki nem fizetése az egyenlő az ország gazdasági összeomlásával és a kormány végérvényes bukásával."
Ismét egy szép példa a felfogás hiányára. Vagy a szarkeverésre...?
Hol írtam iyet?
"De nem is értem miért kell erről beszélni mikor nem hogy gazdasági bukás nincs a láthatáron és nyugdíj ki nem fizetés hanem rekord gazdasági növekedés 5% feletti a rendszerváltás óta ,nem én mondom hanem egy baloldali gazdasági szakértő majd keress rá ha meg akarsz cáfolni."
Ha megássák a sírodat, kell beszélnünk a halálodról?
"Ingyenes orvosi ellátás ? :D Ezen besírtam , te nem röhögöd el magad amikor ilyeneket írsz."
Amiről te beszélsz cimbora, az a paraszolvencia. Magánrendelésen kívül (amit ugye nem a tb finanszíroz), hol van fizetős ellátás? Háziorvosnál fizetsz? Szakrendelésen fizetsz? Köszönöm szépen, lapozzunk!
"Aki nem akar négy hónapot várni egy MRI re az most is fizet magánorvosnak mint a katonatiszt , csak a nyugdíjas nyanyák ülnek az ingyenes orvosi rendszerben és várják a sorukat."
Ezt én értem, de a tb-ről beszélünk és nem a magánorvosról. Mellébeszélésnek remek, csak annak meg mi értelme?
"Szóval mindenről a kormány tehet mindig ,és soha semmiért nem felelős a polgár aki játsza a polgári szerepét és fenntartja a korrupciót."
Hogy jön ez ide?
Hálás lennék, ha olyan mondatokat tulajdonítanál nekem, amit leírtam. Nem csípem a szarkeverèst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!