Mi ez a rabszolgatörvényezés mánia újabban?
Pont ez a lényege! Alkalom az uszításra, a tájékozatlanok, primitívek bőszítése.
Hamis, direkt félremagyarázott infók (pl. a túlóra 3 év múlva lesz kifizetve és hasonlók) amiket kulturált, iskolázott embernek nem lehet bemesélni.
A cél, az állandóan forrponton tartás, hátha ki lehet robbantani a csőcselékkel valamit, aztán lehet az országot idegen kezekre játszani!
A sargentini cirkusz és a hajléktalanlufi kipukkadt, most ez a gumicsont.
Kíváncsian várom mi lesz a következő!
"direkt félremagyarázott infók (pl. a túlóra 3 év múlva lesz kifizetve "
Mi ezen a félremagyarázott?
"Hamis, direkt félremagyarázott infók (pl. a túlóra 3 év múlva lesz kifizetve és hasonlók) amiket kulturált, iskolázott embernek nem lehet bemesélni."
Majd ha közli a főnököd, hogy a túlórát majd később fizeti, és lám két hónap múlva sincs kifizetve, mert jogilag nem kötelezi semmi, akkor talán felfogja az agyad!
Ti se úgy dolgoztok, hogy a túlóra megy a balanszba...
Mi igen.
Augusztusban csak 20. voltam együtt a családdal. Volt tervben decemberi leállás, de nem lesz. A 200 órám annyi, hogy egy számsor a papíron. Nem kapom meg pihenőben, nincs kifizetve. Pedig így karácsonyra lenne helye.
Innentől kezdve 14 hónapot dolgozhatunk évente, és 3 évig meg se kérdezd, hogy mikor lesz pihenőnap.
Én speciel megirtam a felmondásomat. Kimegyek döghús szagú kutyatápot csomagolni külföldre, januárban kezdek.
Andizsuzsi ne kelljen a te tájékozottságodban is csalódnom!
A "36 hónapos elszámolási keret" kifejezés, nem a túlóra 3 év múlva kifizetésére vonatkozik,(abszurd is lenne) hanem a "munkaidőkeret elszámolására" és ez a kettő nem azonos.
Olvasd el, hogy mi az a munkaidő keret, de mielőtt azt mondanád, hogy ez elavult, valóban, mert itt még a 12 hónaposról beszél, ami most lesz 36 hónaposra emelve, de minden egyébben releváns és köze nincs a tárgyhavi túlóra pénz kifizetéséhez:
És itt a közlés, (december 06) amiből világosan kiderül, hogy a munkaidőkeretről van szó, nem a túlóra elszámolásáról, mert az minden tárgyhót követően kerül kifizetésre, de ez eddig is így volt, ebben nincs változás:
Egybítes te vagy kiskomám, hogy még a hülyeségedet is meghirdeted!
Nekem nem rendeltek el túlórát, mert soha nem voltam csicska. Ellenben nagyon sokat önként túlóráztam ingyen, mert munkafeladatom volt, nem munkaidőm.
Ma már a saját családi vállalkozásomban magam osztom be az időmet, tehát nem kell hadoválnom miatta semmilyen főnöknek, ellentétben veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!