Mit tegyek, ha a szüleim miatt nácinak néznek? Holott pont hogy baloldali vagyok.
Apám kemény szélsőjobboldali.Itthon a hűtőn is Hitleres hűtőmágnes van.Állandóan Kárpátiára meg ilyen koncertekre jár.Sok helyen úgy köszön,hogy “Kitartás!Éljen Szálasi!” akkor is,amikor vele vagyok.A család baráti köre is csupa ilyen náciból áll.
Engem is beskatulyáznak,azt gondolják hogy én is ilyen vagyok.Múltkor
is az edzőteremben valaki bekapcsolta a Wehrmacht páncélos indulót a “tiszteletemre”.Pedig én pont hogy baloldali vagyok,a kommunista Munkáspártra szavaztam(amit persze titokban tartok).Ne gondolja már rólam senki se,hogy szélsőjobbos vagyok.
"Komolyan létezik Hitleres hűtőmágnes?
Ki gyárt ilyesmit?"
Amikor Szófiában voltunk, ott lehetett kapni a piacon ilyen hitleres meg sztálinos bögréket. :D
Szerintem beírod gugliba, hogy "hitler fridge magnet" és kiad párat.
Mikor lesz a politikai coming outod? Vagy majd vársz amíg elköltözöl? Vagy az esküvődig, nehogy ne jöjjenek el? Várd meg faterod 70. szülinapját kár lenne a kerek évszámot tönkretenni :D
Viccet félretéve, te olyankor amikor politizálnak és mondják: "Koppányka a konditeremben náci zenére pumpált olyan mérges arccal huhu, igazi kemény legény, amióta szavazhat jobbikos, igazi kis náci a szentem", akkor csak állsz? Vagy mit csinálsz? Biztos büszke rád ha nem tudja hogy titokban gyűlölöd ezt a kultúrát, tényleg minden él nélkül kérdezem, ilyenkor SOHA nem mondtad azt hogy öhm fater beszélnünk kéne?
Hogy telik nálatok egy szabad hétvége? Ti nem szoktatok beszélni? Faterod egész hétvégén a nagy Magyarország térkép fölött sír, és két szürkemarhával veri a mellét? Persze óvatosan, a politika szétszakíthat családokat, de soha nem vette rajtad észre hogy ez neked nem jó?
Hétfő délelőtt nem volt iskola vagy mi?:D
Egy ideig tényleg lehetett rajta mosolyogni de a végére azért erőltetett lett a dolog.
A politikai vitákban én nem veszek részt.Csak néha előfordul,hogy bezárkózom a szobámba,felveszem a fülhallgatót és hallgatom az Internacionálét.
#17 ez nem vicc,minden így van ahogy leírtam.Már nem vagyok középiskolás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!