Mi a véleményetek ezekről az országokról?
Osztályozd kérlek 1 és 5 között az alábbi országokat, az alapján, hogy mennyire kedveled őket.
Magyarország:
USA:
UK:
Oroszország:
Hollandia:
Belgium:
Franciaország:
Olaszország:
Izrael:
Szíria:
Norvégia:
Románia:
Ausztria:
Lengyelország:
Németország:
Ukrajna:
Törökország:
Egyesült Arab Emirátusok:
Irán:
Észak-Kórea:
Magyarország: Szeretem ezt az országot és őszintén sajnálom, hogy ennyire elbaltázott a történelmünk... Elbasztuk a Dunai-Konföderációt, jó, az elsőnél nem volt választásunk, de beléptünk a második vgh-ba, ezzel elbasztuk a revíziót, a rendszerváltást is... Klebersberg óta eltűnt (inkább kivándorolt) a kultúrfölényünk, de egy biztos: Túlélésben jók vagyunk... Rengeteg hibája van, de szeretem ezt az országot.
USA: Eléggé a szélsőségek országa. Az a hely, ahol rossz lakásba megy be az idióta rendőr a sajátja helyett és lelövi az ott lakót, de az a hely is, ahol egyetemi professzorokat verzálnak a SJW-k, mert teljesen objektív történelmi/biológiai tényeket közölni merészeltek... Sok előnye van - és ugyan nincs sok tapasztalatom -, de nem szeretem azt az országot. A nemzetközi politikában meg életveszélyesnek tartom.
UK: God save the Queen! Ennél többet kár is lenne mondani: Az angolszász világ ékköve ez az ország, azon kevés országoknak az egyike, amelyeknek van identitásuk. Nem is egy, mert ők autonóm módon egy állam, de a "brit" identitás mellett létezik skót/angol identitás is, és ezek kiegészítik egymást. (Talán ezért volt sikertelen a skót függetlenedés, bár most elvileg újrapróbálják.) Sok random dolog van abban az országban: Szinte mindenféle kés be van tiltva, van pl skót font, amit az UK-n kívül sehol nem váltanak be, ráadásul a skótok megtehetik, hogy nem fogadnak el fontot...
Oroszország: Az orosz kultúra csodálatos. Alighanem azért, mert van honnan elrugaszkodni... Azt kell, hogy írjam, hogy a proliság központja... Életveszélyes a világpolitikában szintén és nem is az a legrosszabb, hogy annektálták a Krímet (annektálják, ott oroszok laknak), hanem, hogy egyáltalán nem törekszenek a békére... Putyin személye pedig kifejezetten taszító...
Hollandia: Jó lenne, ha végre rendesen legalizálnák a füvet.... A környezetvédelemhez való hozzáállásuk imponál.
Belgium: Mesterséges ország eléggé: Olyan, mint a középkori Erdély vagy Bosznia. Eléggé multikulti (nem a migrikre gondolok)...
Franciaország: Féltem ezt az országot. A demográfiája miatt, még szarabbul megy az integráció, mint Németországban. Isten óvja őket a dzsihadistáktól! Kár lenne Martell Károly országáért...
Olaszország: Szimpatikus ország. Olyan... Normálisak. Nincsenek szélsőségek, mindenki nyugodt és tisztában van a realitásokkal. Észak/dél viszonylatban eléggé nagy a kontraszt, de ez legyen a legnagyobb baj
Izrael: Semmi bajom velük, de igenis van létjogosultsága Palesztinának
Szíria: Elvesztettem a fonalat, hogy az ISIS, a levanteiak, a kurdok, a törökök, az Assadék, az oroszok és a NATO, hogy harcolnak ott... Sajnálom őket.
Norvégia: Szép ország. Nem ismerem őket...
Románia: Nem szép ország... Vagyis... A tájai még igen, de elbazsgsák. Olyanok, mint mi, csak rosszabbra. Az egész nemzettudatuk hazugságokon (dákoromán eredet) alapul...
Ausztria: Hatalmas pozitív csalódás volt, amikor megválasztották a Kunzot. Túlzott bűntudatuk van még mindig Hitler miatt.
Lengyelország: Európa legjobb országa. Legtöbb jövőjük nekik van.
Németország: Minden tiszteletem az övék, de: RIP
Ukrajna: RIP
Törökország: Politikai értelemben egy muzulmán Oroszország
UAE: Szeretné az ember azt hinni, hogy a pénz meghozza a felvilágosodást, de nem. Az ISIS legnagyobb támogatói. A k anyjukat.
Irán: Az iráni iszlám forradalom óta ennek az országnak is lőttek
Észak-Korea: Tragikomikus
USA: 2
UK: 3
Oroszország: 4
Hollandia: 5
Belgium: 5
Franciaország: 4
Olaszország: 4
Izrael: 5
Szíria: 3
Norvégia: 5
Románia: 3
Ausztria: 5
Lengyelország: 3
Németország: 5
Ukrajna: 4
Törökország: 4
Egyesült Arab Emirátusok: 5
Irán: 3
Észak-Kórea: 4
Magyarország: 1
11. Vagyok
HU 4
US 3
UK 4
RU 3
NE 3
BE 3
FR 3
IT 4
IS 2
SY 2
NR 4
RO 2
AU 5
PL 5
GE 3
UKR 1
TR 1
UE 2
IR 2
NK 1
Magyarország: 5
USA: 7
UK: 17
Oroszország: 3
Hollandia: 20
Belgium: 20
Franciaország: 7
Olaszország: 5
Izrael: 2
Szíria: 0
Norvégia: 20
Románia: 2
Ausztria: 20
Lengyelország: 3
Németország: 18
Ukrajna: 0
Törökország: 2
Egyesült Arab Emirátusok: 0
Irán: 0
Észak-Kórea: 0
14 vagyok.
Elírtam.
Magyarország: 1.
11: dunai konfedaráció ugyan az az elképzelés volt, mint az osztrák magar monarchia, csak több nemzetiségi jogokkal.
amúgy írhattok ti is részletesebben az adott országról, nem muszáj mindegyikről természetesen.
Kulturálisan
Magyarország: 5
USA: 1
UK: 1
Oroszország: 5
Hollandia: 4
Belgium: 4
Franciaország: 4
Olaszország: 5
Izrael: 1
Szíria: 1
Norvégia: 3
Románia: 1
Ausztria: 4
Lengyelország: 5
Németország: 2
Ukrajna: 3
Törökország: 3
Egyesült Arab Emirátusok: 1
Irán: 1
Észak-Kórea: 1
Politikailag
Magyarország: 4
USA: 1
UK: 1
Oroszország: 3
Hollandia: 3
Belgium: 3
Franciaország: 3
Olaszország: 3
Izrael: 1
Szíria: 1
Norvégia: 3
Románia: 1
Ausztria: 3
Lengyelország: 4
Németország: 2
Ukrajna: 1
Törökország: 1
Egyesült Arab Emirátusok: 1
Irán: 1
Észak-Kórea: 1
Általam ismert emberek alapján
Magyarország: 3 Egy részük nagyon álszent és folyamatosan hazudik, a másik része (sajnos a kevesebb) kedves, barátságos és számítani lehet rá.
Oroszország: 5 Kedvesek, és csak őszintén érdeklődnek a másik iránt és nem csak formalitásból.
Franciaország: 4 Némelyikük nagyon fent hordja az orrát, de a többi nagyon kedves és mint amit az oroszokról írtam.
Izrael: 1 Egy emberrel beszéltem és azt is megbántam.
Lengyelország: 5 Kedves emberek, en bírom őket. "Lengyel magyar két jó barát..."
Magyarország: 2 (ismerem)
USA: 5 (voltam ott)
UK: X (nem voltam)
Oroszország: 2 (voltam ott)
Hollandia: X (nem voltam ott)
Belgium: X (nem voltam ott)
Franciaország: 3 (nem voltam ott)
Olaszország: 3 (voltam ott)
Izrael: 4 (szupi 9)
Szíria: X (nem voltam ott)
Norvégia:10 (szenzációs!)
Románia: 5 (voltam ott: egyre jobb!(
Ausztria: 10 (mint Norvégia!)
Lengyelország: 5 (voltam ott)
Németország: 5 (voltam ott)
Ukrajna: 3 (voltam ott)
Törökország: X (nem voltam)
Egyesült Arab Emirátusok: X (nem voltam)
Irán: X
Észak-Kórea: X
Magyarország
Ausztria
Románia
Ezeken a helyeken voltam eddig; és elég sok szempont lehet; talán mindegyik szempont szerint más pontszámot adnék; amúgy tetszenek ezek a helyek , szeretem őket;
Magyarország alap, hogy fain kis hely; Erdély is mesés, oda nagyszülőkhöz jártunk ki; meg egyszer voltam sulis kiránduláson a bécsi karácsonyi vásárban:) Klassz mindegyik:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!