Az nem szalonképes, amit gondolok. Nem tűrné a nyomdafestéket.
KI CSINÁLTA ezt a reklámot? Ki az, aki egy ilyen reklám után képes a Telekomnak egy lyukas garast is adni?
Halál a Telekomra, űzzük ki őket!
A Facebook-on is nagy vihart kavart. Vajon miért nem veszik le, milrt nem kérnek elnézést? Vagy túl nagy arcvesztés lenne nekik és ezzel beismernék, hogy kifigásolható a reklám?
Esetleg egy ekkora cég ilyen rövid idő alatt nem képes döntéseket hozni?
6
Persze.
Lehetne-e pl. a migránsok tényleges mindennap látott viselkedésére reklámot művészkedni? Vagy a szexuális zavarosokra, más kártékonyakra? Ne adj isten a fogyatékkal élőkre?
CSAK A MAGYAROKRA lehet? Bojkottálni kell a Telekomot. Belőlünk élnek vagy nem, ha mi úgy döntünk.
Nem kell a Lidl se, ha leveszi a keresztet a templomról. Akkor se, ha utána "bocsánatot kér", "helyesbít", stb. Megbukott; ennyi.
Nem kell levenni, levetetni, igenis lássa mindenki, hogy milyen a Telekom.
én is felfogtam, mi a lényege :D de hőbörögjetek csak...:D
egyébként ha ezt a kérdést nem nézem meg, én nem is hallok erről semmit...
és külön kiemelném azokat a gyökereket, akik már egyből mennek is lemondani az előfizetésüket :D persze, ha nem szereznek tudomást erről a reklámról, akkor meg nincs azzal a szolgáltatással semmi baj :D
8
Elég klassz az a "szolgáltató", aki arra használ egy "előítélet" elleni reklámot, hogy megmondhassa, hogy "belőletek élek, ti mucsai, bunkó parasztok".
Hát nem?
Ezt a "reklámot" reklámozni kéne.
tehát akkor te a reklám alapján vásárolsz és használsz szolgáltatásokat, és lehet az önmagában akármilyen szar is, ha azt reklámozza, amivel te is egyetértessz :D
minden világos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!