Telekom adategyeztetés. Kinek az adataid adjam meg?
A sim kártyám még édesanyám vette jópár éve az új telefonomba, amit azóta is használok. Akkoriban még kiskorú voltam.
A jelenlegi adategyeztetést viszont a saját adataimmal töltöttem ki. Anyukáméval kellett volna?
Online csinaltad a neten?es elfogadta a rendszer?
Mert en ugy jartam,hogy amit en hasznalok simet,a fiamtol kaptam.Viszont neki azota uj szem ig.lett.
Amit a ferjem hasznal,az meg az en nevemen van pedig,megse fogadta el a rendszer....kiirta h nem egyezo adatok...
Ha neked elfogadta akkor jol jartal,nincs teendod,kapsz egy visszajelzo smst majd,ennyi...
A megadott adatok megegyeznek a hatósági nyilvántartás szerinti adatokkal. A háttérben limitellenőrzést végzünk, ez néhány napot vesz igénybe. Utána SMS-ben értesítést küldünk neked. További teendőd nincs. Az adategyeztetést legközelebb egy év múlva kell megismételned.
Nekem ezt írták, az egyik nagy nehezen sikerült...
Ha te használod akkor add meg a tiédet!
Én is azt csináltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!