Mit szóltok hozzá, hogy már Indiából kell embert importálni, annyira nincs itthon munkaerő, és már Ukrajnában, Szerbiában is egyre nehezebb toborozni?
https://www.youtube.com/watch?v=lKhY8zlt9bc
Egyébként Lengyelországban is hasonló helyzetet jósolnak:
A déli meg a keleti országrészben én nem találtam embert a kertem rendben tartására, holott balatoni árat fizettem volna, amit tudtak is.
Aki ott dolgozni akar az már eljárt dolgozni, ingázva a városokba - ahogy azt a vidékiek 80%-a teszi - a többinek meg büdös volt a munka.
5ezerért nem voltak hajlandók 2 leesett cserepet visszarakni a tetőre, de hitegetni azt tudtak.
Nyilván a tanulatlan, lusta, lumpen rétegből nem lesz holnap gyárigazgató, pedig igény az lenne rá!
Ugyanerre a munkára Fejér megyében lecsaptak, de ott viszik is valamire az emberek. Aki nem, az olyan is, de az ritka.
Van munkaerő , csak fizetni kellene.
A magyar vállalkozónak meg rabszolga kell, aki beéri minimálbérrel és kussban van.
Csakhogy az Eu versenyhelyzetet teremtett, így ezeknél a mocskoknál tele a naci, hofy bért kell emelni vagy csőd.
Meg kell fizetni a munkaerőt,és akkor nem lesz hiány!
A legkisebb vállalkozó is külföldön akar nyaralni,3 autót akar a családjába még a 16 éves gyereknek is.
Lentebb kell adni az igényekről,a kevesebb néha több.
Vagy akkor menjen el dolgozni ő is annyiért,amennyit egy munkavállalónak kínál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!