Mit szóltok Orbán lányának horvátországi performanszához?
Tudom, hogy a baloldaliak meg a liberálisok ország-, nemzet- és mindenrombolásához, Soroshoz, migráncshoz, Gyúrcsányihoz és az elmútnyócévhez képest ez semmi, de azért jó, ha ezt is látjuk avagy hogyan nemesbíti hazánk hírnevét a messzi távolban Ráhel, A Saját Lábon Álló.
"A képekből nem derül ki, hogy valóban így történt-e (pelenkákat ugyan látunk, de nem tudjuk az események sorrendjét)"
Ha van egy képünk, amelyen pelenkával a kezében látható és egy olyan, amelyen anélkül, két eset lehetséges. Az egyik az, hogy odavitte a pelenkát az út szélére és otthagyta, a másik az, hogy üres kézzel ment oda, felvett a földről egy használt pelenkát és elvitte magával. Melyiknek van több esélye? Melyik az "életszagúbb"? És végül melyiket néznéd ki egy olyan ember lányából, mint a jelenlegi miniszterelnök?
kit érdekel?
azzal kéne inkább foglalkozni hogy a soros hajók naponta százakat csempésznek európába, te meg ilyen baromságokkal akarsz foglalkozni? Van fontosabb dolog is kedves uram.
Meg kell vizsgálni a pelenkán lévő DNS-t.
Enélkül csak találgatunk, hogy ők voltak vagy sem.
Nem szép dolog, tudhatná a csaj, hogy ha meglátják, lecsap rá az ellenzék mint gyöngytyúk a takonyra.
Ez egy - kamionos nyelven - poros parkolónak tűnik a képen, tehát komfort nélküli, nincs budi, nincs kút. Nem ott kellett volna megállni. Van ott sok OMV meg az az ő márkájuk, nem voltam ott 10 éve. És akkor van kuka, lehet dobni egy sárgát, kávé, csevaptyityi stb. Lúzerek, hogy ott álltak meg a hugyosban.
Vagy bezacskózni a pelust és kihajítani máshol. De azért nem a világ vége, miért nincs kuka ott? Vagy ha van is, sokszor már tele van púpozva, mert nem ürítik, még itt, Übermensch országban sem. Akkor meddig cipeld a szart?
Szerintem rendkívüli parlamenti ülést kell összehívni. És éjjel nappal tüntetni: ezt nem tűrhetjük! Hát ilyen birka a magyar??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!