Kedves magyar polgártárs! Neked mi bajod van a FIDESSZEL? (ha van)
Orrba szájba szidják a kormányt, na de miért is? Ők kormányoznak, nem is olyan rosszul.
Magyarország pedig dinamikusan növekszik gazdaságilag, az életszínvonal folyamatosan emelkedik.
Az EÜ oktatás is javulóban.
Egyre több fiatal költözik haza Nyugatról.
Megvédik az országot a bevándorlók áradatától.
Alapvetően pozitív irányba mennek a dolgok.
De akkor miért szidják ilyen sokan a kormányt?
Mikor én voltam kórházban, a gyógyszeres néni hülyébb volt, mint egy robot, adott nekem olyan fájdalomcsillapítót, hogy asztmás rohamot kaptam tőle. Másnap megkérdeztem, mi volt az, azt mondta, nem tudja, kétféle fájdalomcsillapítója van, zöld meg piros, a zöld erősebb. Aztán kinyomoztam, hogy ópiátot adott, amit agyrázkódásosnak meg asztmásnak nem lehet, nekem mindkettő volt.
Most meg kiderült, hogy az égben van a pajzsmirigystimuláló hormon szintem, és kaptam időpontot az endokrinológiára FEBRUÁRra.
Szóval tényleg fa$za minden.
"Másnap megkérdeztem, mi volt az, azt mondta, nem tudja, kétféle fájdalomcsillapítója van, zöld meg piros, a zöld erősebb."
Nekem erről a Hülyék Paradicsoma jelenetei ugrottak be. :D
"Magyarország pedig dinamikusan növekszik gazdaságilag, az életszínvonal folyamatosan emelkedik."
Érdekes, én ezt nem vettem észre. Az árak emelkednek, a fizetések nem igazán.
"Az EÜ oktatás is javulóban."
Azért hal meg szinte mindenki, aki kórházba kerül, és azért hagyja el a pályát egyre több tanár.
"Egyre több fiatal költözik haza Nyugatról."
Ezt se látom, szerintem inkább egyre többen disszidálnak.
"Megvédik az országot a bevándorlók áradatától."
Jártál mostanában Pesten? Egyre több a néger és az arab. Már a Fidesz is elismert 3500 beengedett terroristát, és ebben a kötvényesek nincsenek benne.
Kedves kèrdező!
Àllíts fel komolyabb èrveket ès győzzel meg,hogy mièrt szimpatizàljak a FIDESZ pàrttal?
Győzzèl meg,de fejtsd ki a rosszakat is a jók mellett hiszen vannak roszak is.
Nem fogok zsigerből negatívan hozzààllni a kifejtèsedhez.
Csak arra kèrlek,hogy bővebben fejtsd ki az èrveidet.
Egy MUNKÀSPÀRT szimpatizàns.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!