Kedves magyar polgártárs! Neked mi bajod van a FIDESSZEL? (ha van)
Orrba szájba szidják a kormányt, na de miért is? Ők kormányoznak, nem is olyan rosszul.
Magyarország pedig dinamikusan növekszik gazdaságilag, az életszínvonal folyamatosan emelkedik.
Az EÜ oktatás is javulóban.
Egyre több fiatal költözik haza Nyugatról.
Megvédik az országot a bevándorlók áradatától.
Alapvetően pozitív irányba mennek a dolgok.
De akkor miért szidják ilyen sokan a kormányt?
-magyarország olyan dinamikusan növekszik gaszdaságilag, hogy a legkisebb elmúlt 8 éves átlagnövekedését tudja bemutatni a régióban.
-nem hallottam róla hogy az eü oktatás javulóban lenne, de köszönik szépen az oktatásban végzők, és a nyugati országok ahova mennek dolgozni. A kórházakban még ma sem tudják leolvasni az "új" (3 éves) szermélyikről a taj számot, szappan nincs a wc-ben, ezeket spec 2 hete tapasztaltam vácon, és budán.
-nem, nem jön fiatal. Megy.
-20000 ellenőrizetlen, főleg orosz, és kínai ipari kém, és ügynököt juttattak az eu-ba, és még nekünk kell fizetni nekik kamatostul
-alapvetően a lecsúszás, elkadárosodás irányába mennek a dolgok
Azért szidják a kormányt, mert korrupt mutyista, elqró, komcsik akik mindent szétlopnak.
Kérlek gyere el Tatabányára is.
"Jártam kórházban, nem volt romokban, robot szálította benne a gyógyszert."
:D:D:D
Magyarországban az az egyik legfélelmetesebb dolog jelenleg, hogy az ilyen kommentekről már nem bírom eldönteni, hogy őszinték vagy csak poénkodik az írójuk.
Lenyűgöző, hogy a Fidesz mennyire át tudta mosni a lakosság agyát. Lenyűgöző és rettenetes is egyben.
Magyarországon az a legfélelmetesebb, hogy egyek semmit nem tudnak az országról, csak a fikázáshoz értenek. S anyita hülyék, hogy nem veszik észre, hogy milyen hülyék.
Akit a valóság is érdekel:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!