Benzinkutakon hogyan akadályozzák meg, hogy tankolás után fizetés nélkül elhajtsanak az emberek?
3 # -as nyereség vágyból, haszon szerzésből akarna valaki elhajtani fizetés nélkül ! De ! Előfordulhat az is , hogy pusztán csak megfeledkezik arról , hogy nem fizetett és elhajt. Megmondom őszintén , hogy velem is majdnem előfordult már olyan , hogy visszaültem az autóba és odébb áltam, hogy ne akadályozzam a többi tankolni akaró autóst, majd le töröltem a szélvédőmet, megnéztem a gumi nyomást és meg is feledkeztem arról, hogy tankolást nem fizettem.
Szerencsére időben észbe kaptam és bementem fizetni. Pl. én pontosan azért kérem el minden tankolás után a blokkot / számlát, hogy az esetleges félreértések esetén, fizetett? nem fizetett? tudjam azt igazolni, hogy a számlámat rendeztem.
50 000Ft alatt nincsen belőle ügy, a rendőrség telibe kakilja, ha nem fizetsz védelmi pénzt. Le kell szerződni külön velük és akkor foglalkoznak vele.
Ahol dolgoztam sok volt az elhajtás, leszerződtünk a rendőrséggel és 1 hét alatt megszűntek a fizetés nélkül tankolások, hamar híre ment be vagyunk védve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!