Mi a teendő olyankor, ha tankolás után az ember nem tud fizetni? (elméleti kérdés)
Figyelt kérdés
Olyankor mi történik, ha valaki csak tankolás után veszi észre, hogy nem tudja kifizetni a tankolt üzemanyagot? Hívják a kutasok a rendőrséget, vagy a sofőr letétbe otthagy valamit és gyorsan hazaugrik pénzért? Vagy írnak neki egy csekket? Valaki járt már így közületek?2015. máj. 1. 11:05
1/15 anonim válasza:
Nekem már volt ilyen. Nem volt nálam készpénz, csak anyám bankkártyája, azt hittem jó lesz így is. Hát nem lett jó. Ott hagytam a személyimet, aztán elmentem a kocsival pénzt kivenni, majd visszamentem és kifizettem.
2/15 anonim válasza:
En kulfoldon jártam így és még a bankkártyám is otthon maradt. Felhívtam az asszonyt, lediktáltam a kártya számait és kész voltunk.
3/15 anonim válasza:
5000 volt nálam, véletlen átfordult 5040-ig. Nap mint nap tankolok ott, sokszor hagyok 50-100 forint borravalót így a csaj saját zsebből kipótolta. :)
4/15 anonim válasza:
tankolás előtt 2x is megnézem, hogy tuti eltettem e a pénzt és azt az összeget e amit akartam.
Amúgy ha megbíznak benned, akkor a letét is segíthet, ha nem, akkor esetleg feljelenthetnek, kihívják a rendőröket.
Ha a Rém rendes családban szerepelsz mint Ak Bundy, akkor kapsz egy gumicsövet és egy kannát :)
6/15 anonim válasza:
Ha ismer a kutas akkor hazaenged pénzért. Én úgy jártam hogy megtankoltam a robogót de csak kártya volt nálam, a kártyás terminál meg nem működött. Hazamentem pénzért és kifizettem.
Egyébként az a módja hogy vkinek szólsz hogy hozzon neked oda pénzt.
7/15 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek. én még nem jártam így és remélem nem is fogok, csak kíváncsi voltam, hogy ilyen helyzetben mi a dolgok menete.
2015. máj. 1. 15:21
8/15 anonim válasza:
akkor van szopóka, ha otthon sincs zsozsó. :)
9/15 anonim válasza:
Németországban előfordult velem, hogy otthon maradt a pénztárca, pedig az irataim is abban voltak. Nem vergődött a csaj, padig először voltam azon a kúton.
10/15 anonim válasza:
én már jártam így.nem csináltam belőle gondot,beültem a kocsiba és hazamentem. fél óra múlva csengetett a rendőrség,kifizettem,+ leszoptam a rendőrt, így eltekintett a feljelentéstől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!