A Hitlerről szóló dokumentum filmek hány százaléka hihető?
"Ez már csak ferdités a részedről, olyasmiket - hülyeségeket akarsz a számba adni amiket nem is mondtam."
Akkor pontosan mire is alapozod a kijentésedet, hogy hiányos a tudásom és én mit hiszek?
"Elfogytak az érveid s már csak ilyen ócska trükkökhöz tudsz folyamodni. hagytam helyesirási hibát az irásomban, hogy abba is beleköthess ha már végkép nincs más eszközöd..."
Én nem akartam, de ha már ennyire vágysz rá. Mégis milyen logika mesgyén jutottál el arra a következtetésre, hogy a Csatornán való átkelésnél én a tengeralattjárókkal gondoltam?
*44
Nem hiszem, hogy nem ismered ezt a rövidített kifejezést :)
tényleg most hallom először
eddig csak a fecót ismertem.
Na már ezt is tudom.
Atomfegyó.
De szarul hangzik.
Na mindegy.
Amúgy az egész űrprogram is náci technológián alapul.
A németek fő gondja az volt hogy egyiket se tudták már sorozatban gyártani mielőtt végetért volna a háború. Ha egy évvel tovább tart lehet nyernek. na de nem tartott tovább... Bár ha csak 3 hónappal tovább tart akkor meg ők kapják az atomot - s mi is...
*48
Nem kell itt senkinek sem elnézést kérni... sokadrendű dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!