Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A Hitlerről szóló dokumentum...

A Hitlerről szóló dokumentum filmek hány százaléka hihető?

Figyelt kérdés

2018. jún. 23. 09:29
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:

Mondjuk amúgy a valódi fordulat Moszkvánál volt, hiszen ott állították meg és ezt követően indultak meg Sztálingrádban harcoló tengelyhatalmi erők körbezárása.

Azért leírhatod, hogy mi az a pénz, ami miatt szerinted elvesztették a csatát.

2018. jún. 27. 14:54
 32/51 anonim ***** válasza:
Nem a csatát, a háborút. És az igazi fordulat Kurkszknál volt, ott dőlt el, hogy képesek e pénzpumpa nélkül önállóan is fennmaradni, vagy egy idegen pénzügyi befolyástól függ a létük. Nem voltak rá képesek, Kurksznál már csak a hibák hibára halmozása maradt s nem volt már aki alájuk nyúljon.
2018. jún. 27. 15:00
 33/51 anonim ***** válasza:

"És az igazi fordulat Kurkszknál volt, ott dőlt el, hogy képesek e pénzpumpa nélkül önállóan is fennmaradni, vagy egy idegen pénzügyi befolyástól függ a létük"

Ilyen olvasatban is látszik, hogy semmit nem ért a munkássága. Minek akarunk a kormányzati érdemeiről beszélni, ha mások pénzelték azt? Lényegében az egész munkássága csak a szenvedés és katonák százezreit feleslegesen a halálba küldeni.

2018. jún. 27. 15:06
 34/51 anonim ***** válasza:

Én megkockáztatom azt is hogy némiképp a pilótajátékhoz hasonlított.

Rengeteg mindent beletoltak, hihetetlen magaslatokra jutottak, (a korábban még hajléktalan Hitler milliárdos lett), attól "működött" a rendszer, hogy abból amit nyertek (elfoglaltak) kifizették a mögöttük levőket, végül kiderült hogy csak lendületből megy de az szovjet birodalmat egy töredék akkora országgal, töredék akkora hadsereggel elfoglalni lehetetten. Így jött a kifulladás és az összeomlás. Hogy mi lett volna ha a pénzpumpa megy tovább, jó kérdés, de szerintem akik adták a pénzt, arra is rádöbbentek, hogy ők lesznek a következők, hisz Hitler az oroszokkal is szövetséges volt, aztán hogy hátba támadta őket. Majd még később az is kiderült, hogy már készül az Amerika bombázó, s csak technikai akadálya volt hogy nem borult lángba New York. Ha nem nyomják le őket elég gyorsan, az Amerikai városok is egymás után sorra kerültek volna.

2018. jún. 27. 15:16
 35/51 anonim ***** válasza:

" Ha nem nyomják le őket elég gyorsan, az Amerikai városok is egymás után sorra kerültek volna."

Ezen jót nevettem, esélytelen. Hitler egy megalomány álmai egyszerűen működésképtelenek voltak és hatalmas erőforrás pazarlás.

Amerikát meg bombázni? Könyörgök, még a csatornán sem keltek át, nemhogy az óceánon. Valódi szövetségesek kellettek volna nem névlegesek.

2018. jún. 27. 15:31
 36/51 anonim ***** válasza:

A nép istenként tisztelte mert talpra állította a német gazdaságot, megszünt a munkanélküliség, jólét és nagyon fejlett szociális háló lett. Még tv és tv műsor is volt igaz mindez faji alapon utóbbi csak a tiszta németeknek azoknak is a felső rétegének. Fotelben nézték a híradót 1944-ben a merényletekről, s onnan vitték őket koncentrációs táborba, kőkorszaki körülmények közé, ha valamelyik rokonuk benne volt.

De szerintem ha 100 milliárd dollárokat kapnék, én is talpra tudnám állítani a magyar gazdaságot, max. nekem (se) lenne tartós.

2018. jún. 27. 15:33
 37/51 anonim ***** válasza:

"A nép istenként tisztelte mert talpra állította a német gazdaságot, megszünt a munkanélküliség, jólét és nagyon fejlett szociális háló lett."

Erre mondják, hogy mások pénzén nagyon jól lehet élni, Kádár-rendszerben sem volt sok gond még az elvtársaktól jött minden olcsón.

2018. jún. 27. 15:36
 38/51 anonim ***** válasza:

"Amerikát meg bombázni? Könyörgök, még a csatornán sem keltek át, nemhogy az óceánon. Valódi szövetségesek kellettek volna nem névlegesek."

Nagyon hiányos a tudásod. Tengeralattjáróval volt mikor Amerika partjait pásztázták, az ő rádió adásukat hallgatták s a part vonalait szemlélték. Sokkal messzebbre jutottak el mint hiszed. A bombázó meg eléggé előre haladott állapotban volt, ha nincs a szőnyegbombázás és az véletlenül nem pusztítja el, még így is lehetett volna vele egy New Yorkot lángba borító hattyúdal a háború vége. Ezért készítették.

2018. jún. 27. 15:37
 39/51 anonim ***** válasza:

"Nagyon hiányos a tudásod. Tengeralattjáróval volt mikor Amerika partjait pásztázták, az ő rádió adásukat hallgatták s a part vonalait szemlélték. Sokkal messzebbre jutottak el mint hiszed."

Te meg hülye vagy. Tengeralattjáróval még nem nyertek háborút.

2018. jún. 27. 15:47
 40/51 anonim ***** válasza:
100%

Ez már csak ferdités a részedről, olyasmiket - hülyeségeket akarsz a számba adni amiket nem is mondtam.

Egy olyan fegyver sincs amivel önmagában háborút lehetne nyerni. Elfogytak az érveid s már csak ilyen ócska trükkökhöz tudsz folyamodni. hagytam helyesirási hibát az irásomban, hogy abba is beleköthess ha már végkép nincs más eszközöd...

2018. jún. 27. 15:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!