Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Akik nyíltan szidják a rendsze...

Akik nyíltan szidják a rendszert, nem félnek tőle, hogy a rendszer hívei bosszút fognak állni rajtuk?

Figyelt kérdés
Azért van legalább 2.824.206 híve a rendszernek.

2018. jún. 22. 21:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én már kolostorba vonultam!
2018. jún. 22. 22:22
 12/16 anonim ***** válasza:
18%
Úgy látom ezen az oldalon csak a Fideszt tudják bocs nem PRÓBÁLJÁK lejáratni mivel itt csak a Fideszt szabad lejáratni. Nyugodtan lehet szidni a rendszert nem a Kádár vagy Rákosi korszakban vagyunk akiknek nem tetszik megvan rá az okuk de ne csináljunk ebből nagy ügyet.
2018. jún. 23. 00:54
 13/16 anonim ***** válasza:
24%

Hát kérdező, már bosszút álltak rajtatok a hívek.

Egy szép vasárnapon, amikor majd a 3 millióan elmentek és ellenetek szavaztak.

Azóta is csak ilyen ostoba kérdésekre telik tőletek, nem vagytok képesek kiheverni.

Mi meg nem győzzük a kávékat kérni, mert folytatjátok ugyanazt, ami a 2014-es majd 2018-as fidesz-kdnp győzelemhez vezetett.

2018. jún. 23. 01:44
 14/16 anonim ***** válasza:
65%
Mifelénk "Fidesz-szavazó"-nak nevezni valakit sértésnek számít. Nem is vallja be senki, hogy az, lapítanak.
2018. jún. 23. 07:46
 15/16 anonim ***** válasza:

Élő társaságban vigyázok a számra általában, persze nem mindig sikerül.

Eleinte még a neten is "féltem", mert - közalkalmazotti voltom ellenére - saját névvel vagyok fent a Facebookon; meg ugye elvileg egy anonim fórumról is lenyomozható bárki, ha nagyon akarják...

De most már eljutottam odáig, hogy nem érdekel. Nem csak állami szféra van szerencsére, úgyhogy adott esetben van menekülési útvonal. :D

2018. jún. 23. 11:21
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem, mi vagyunk többen. Ide lőjetek! Nem vagyok hajlandó félni csaló politikusoktól, agymosott birkáktól, lefizetett egybitesektől, megfélemlített közalkalmazottaktól, háromajtós verőlegényektől és azoktól, akik most ugyanarra a rendszerre verik a nyálukat, ami harminc éve egyszer már parádésan megbukott. Jöhet a fekete autó, még mártír is szívesen lennék, ha úgy látnám, hogy megéri, de ennek az önsorsrontó népnek szívességet tenni...?! Hát, azt azért nem.
2018. jún. 23. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!