Van kiút az albérletből?
Ezen már az elején el kellett volna gondolkodni,h az albérletbe vagy a saját lakás törlesztőrészleteibe toljátok a pénzeteket, nem pedig 6 év után. Valami kis faluban csak tudtok venni egy kis házat, vagy valami.
Igaz, de az elején még csak egyikünknek volt munkája, az sem olyan, amihez volt hitelképes fizu...Egyébként a vidéki kis ház jó ötlet és én majd szeretnék is egyszer ilyen helyen élni, de ma pl itt pesten sem könnyű munkát találni. Nemhogy vidéken....Meg akkor még túl friss volt a kapcsolatunk. lehet, hogy rosszul látom, de én nem szaladnék bele egy olyan kapcsolattal egy hitelbe ami teszemazt 2 hónapos.....HIDD EL, HA LEHETNE ÉN SEM ALBÉRLETBEN LAKNÉK. Egyébként azért van ebben a rovatban, mert kíváncsi vagyok, hogy valami politikában jártasabb író, tud mondani valami hasznosat.
Na, azóta összejött a saját ház?
Mert az albérletárak azóta sajnos csak nőttek. Mi a párommal Bpn jelenleg 155-160 ezret fizetunk a tulajnak havonta, ebbol 110 a bérleti díj...de jo is lenne ezt az osszeget sajat otthonra kolteni, de az onerot ossze kell szedni..az onerorevalo meg a tulaj zsebeb megy..en is meg tudnam fojtani minden honapban, mikor jon kirabolni minket. Termeszetesen bejelentkezni nem enged..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!