Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Van kiút az albérletből?

Van kiút az albérletből?

Figyelt kérdés
Sajna a fizunk hitelképtelen. Megtakarításunk alig(200.000ft, amivel szerencsésnek mondhatjuk magunkat) van és olyan munkahelyet sem találunk, ahol rendesen bejelentenének. Mivel család nincs, aki segíthetne, akkor vajon mit tehetünk? Az elmúlt években sorra pályáztunk önkormányzati lakásra, de le se szar.tak. Meddig tart ez? Miért csak pénzből lehet pénzt csinálni?
2010. jún. 15. 07:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Sajnálom, én valóban segítő szándékkal írtam a példát, hogy lásd, hogy lehetséges ezt megoldani. Viszont ha szerinted nem segítettem és segítséget keresel, akkor megírhatnád, hogy egyrészt milyen jellegű tanácsra számítasz, másrészt miért nem az "Otthon" témakörbe írtál, amit olyanok olvasnak, akiket érint is ez a kérdés. Mert ha jól látom, itt rajtam kívül még arra se vette a fáradságot senki, hogy a kérdésedre legalább megpróbáljon válaszolni.
2010. jún. 15. 15:30
 12/15 A kérdező kommentje:
Nem haragszom, de kaptam két korrekt privátot. Hát meglepődtem nagyon és köszönöm, utánanézek. Egyébként azért is tettem a politika rovatba, mert kíváncsi voltam, hogy bedob-e valaki valamilyen általam nem ismert tervezetet. Boldogabb lennék, ha tudnám, hogy ez a vezetés nemcsak elvesz, hanem ad is. Persze a gondom megoldását nem az államra akarom hárítani, de jó lenne ha nem hagynának egyedül minket....
2010. jún. 15. 19:21
 13/15 anonim ***** válasza:
Ezen már az elején el kellett volna gondolkodni,h az albérletbe vagy a saját lakás törlesztőrészleteibe toljátok a pénzeteket, nem pedig 6 év után. Valami kis faluban csak tudtok venni egy kis házat, vagy valami.
2010. jún. 18. 20:14
 14/15 A kérdező kommentje:

Ezen már az elején el kellett volna gondolkodni,h az albérletbe vagy a saját lakás törlesztőrészleteibe toljátok a pénzeteket, nem pedig 6 év után. Valami kis faluban csak tudtok venni egy kis házat, vagy valami.

Igaz, de az elején még csak egyikünknek volt munkája, az sem olyan, amihez volt hitelképes fizu...Egyébként a vidéki kis ház jó ötlet és én majd szeretnék is egyszer ilyen helyen élni, de ma pl itt pesten sem könnyű munkát találni. Nemhogy vidéken....Meg akkor még túl friss volt a kapcsolatunk. lehet, hogy rosszul látom, de én nem szaladnék bele egy olyan kapcsolattal egy hitelbe ami teszemazt 2 hónapos.....HIDD EL, HA LEHETNE ÉN SEM ALBÉRLETBEN LAKNÉK. Egyébként azért van ebben a rovatban, mert kíváncsi vagyok, hogy valami politikában jártasabb író, tud mondani valami hasznosat.

2010. jún. 18. 20:44
 15/15 anonim válasza:

Na, azóta összejött a saját ház?

Mert az albérletárak azóta sajnos csak nőttek. Mi a párommal Bpn jelenleg 155-160 ezret fizetunk a tulajnak havonta, ebbol 110 a bérleti díj...de jo is lenne ezt az osszeget sajat otthonra kolteni, de az onerot ossze kell szedni..az onerorevalo meg a tulaj zsebeb megy..en is meg tudnam fojtani minden honapban, mikor jon kirabolni minket. Termeszetesen bejelentkezni nem enged..

2018. jan. 19. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!