Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintetek a facebook a...

Szerintetek a facebook a liberálisokat támogatja?

Figyelt kérdés
Sokan tapasztaltak kitiltást a facebookról mert elítélte az illegális bevándorlást.Vagy ki merte mondani hogy fekete.Vagy engem 3 napra tiltottak ki mert azt mondtam hogy Eisenstadtban az egyetlen európai gyerek a játszótéren a magyar unokaöcsém volt.Sokan mondják.Sztetek libsik?Mi érdekük a felforgatásban?
2018. máj. 14. 00:53
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
39%
#9 Jól tudsz mesélni hülyeségeket, kár hogy forrásra már nem futotta.
2018. máj. 14. 10:28
 12/23 anonim ***** válasza:
43%
Zuckerberg nyiltan baloldali beállítottságú, tehát a csak jobboldali baromságokat tilos mondani, baloldaliakat szabad.
2018. máj. 14. 11:05
 13/23 anonim ***** válasza:
63%
12: Csak kár, hogy Zuckerbergnek már semmi köze a Facebook működéséhez. Leírtam, automata rendszer van, ami X jelentés után ideiglenesen eltünteti a tartalmat, míg felül nem vizsgálják. Nem Zuckerberg dönt, hogy ezt most tiltva legyen, az ne, stb.
2018. máj. 14. 11:13
 14/23 anonim válasza:
0%
Igen és ezt az oldalt is!
2018. máj. 14. 11:25
 15/23 anonim ***** válasza:

#11!

[link]

Szívesen.

3 másodperc guglizás volt, hogy az indexen találjak egyet. De van róla írás máshol is. Ja, tudom, azok biztos álhír-oldalak, meg rászisták...

2018. máj. 14. 11:42
 16/23 anonim ***** válasza:
27%
13# az algoritmusoknak is meg lehet szabni az irányvonalat. Zuckerberg dönt.
2018. máj. 14. 11:59
 17/23 anonim ***** válasza:
41%
Aha, mert tényleg Zuckerberg dönt arról, hogy egy oldalra mennyi report érkezzen. Kérlek mesélj még.
2018. máj. 14. 12:06
 18/23 anonim ***** válasza:
27%
Közöd nincs ahhoz, hogy hogy működik a mesterséges intelligencia, ugye? Pofonegyszerű bizonyos témakörökre (például bevándorlás, terrorizmus) szigorúbb szűrőket beállítani és azt mondani, hogy a rasszista kulcsszavaknál századannyi bejelentés elég.
2018. máj. 14. 12:14
 19/23 anonim ***** válasza:
45%
Közöd sincs ahhoz, hogy miként működik a Facebook ugye? Leírtam, jelentés számot néz a Facebook. Elegendő jelentés szám érkezik eltávolítja ideiglenesen, míg személyesen meg nem vizsgálják tényleg szabályokat sért-e az adott tartalom. Előbb nézz már utána a dolgoknak könyörgöm miként működnek ezek.
2018. máj. 14. 12:57
 20/23 anonim ***** válasza:

"Leírtam, jelentés számot néz a Facebook" mennyit?

"Elegendő jelentés szám érkezik eltávolítja ideiglenesen" mennyinél?

"míg személyesen meg nem vizsgálják"

NEM vizsgálnak meg semmilyen egyéni nyomort személyesen, nehéz felfogni? 20 ezren dolgoznak a facebooknál, ebből gyakorlatilag senki nem dolgozik biorobotként. De ha mindenki supportosként dolgozna, akkor is minden supportosra 100 ezer felhasználó jutna, ennyit lehetetlen ellenőrizni. Az ottani supportos munkák leginkább a céges ügyfelekre és a multik lobbitevékenységeire fókuszál, az egyéni kínokkal a kutya se foglalkozik.

Imádom, amikor olyanok pofáznak a dolgokról, akiknek közük sincs az egészhez (de ők visítanak a legjobban, hogy értenek hozzá).

2018. máj. 14. 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!