Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy Sugar daddy hogyan támogatja a Sugar Baby-t?
Figyelt kérdés
Nem akarok kipróbálni ezt az életformát, csupán kíváncsi vagyok.
Szóval... Ruhákat vesz neki, ékszer stb.... vagy csak simán pénzzel?
2017. dec. 28. 15:04
1/10 anonim válasza:
Egy erre a célra vásárolt garzon lakásban való ingyenes lakhatással? Ilyesmikről olvastam.
2/10 anonim válasza:
Mint oly sok más dolog az életben, ez is két fél közötti megegyezés kérdése.
3/10 anonim válasza:
Mintha a kislánya lenne, mindent megvesz neki...ellenszolgáltatásért cserébe. Hozzátenném, mind a két fél szánalomhalmaz.
5/10 anonim válasza:
Hírtelen azt olvastam,hogy hogyan támadja :)
6/10 anonim válasza:
Ugy ahogy megegyeznek. Ez is egyszeru prostitucio csak hosszu tavon veszik berbe a "not".
8/10 anonim válasza:
Múltkor volt ilyen "tényfeltáró" cikk, ott lehetett a részletekről olvasni, hogy mit ajánlottak...
Vásárlásnál természetesen fehérnemű, ruha, cipő, táska, ékszerek.
Együtt nyaralás, vitorlázás, utazás.
Konkrét pénzben a tarifa alkalmanként ilyen 50-150 ezer között volt, de sokan ajánlották fel a havi fix juttatást, ami max 400 ezerig terjedt, amin elcsodálkoztam, mert nem tűnik olyan hűde összegnek, pláne mert emellé már durva dolgokat vártak el, teljes kisajátítás, barátnő feeling, megszabták, a lány mit érezzen... Hátborzongató volt olvasni az üzeneteket.
9/10 anonim válasza:
Az egésznek a lényege, hogy a prosti adózik a sugar baby meg nem, így az ügyféllel közösen elcsalják az áfát és a nyereségadót, szimpla fide***es adóoptimalizálás, eleve EU-pénzek bevonásával (300m ingyenpénz a komának) készült az oldal is.
10/10 anonim válasza:
én pénzt szoktam adni a lánynak, de persze szülinapra, vagy csak úgy szoktam ezt-azt venni. Sajnos épp vége lett kettőnk között, úgyhogy lányok, szabad a pálya :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!